Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

E3 2016: De 10 bedste spil

Vi har samlet alle vores tanker om og indtryk af spillene, som vi så og spillede i LA.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

At dække E3 er hårdt arbejde. Der er hundredevis af spil, der bliver vist frem. Nogle ser du, andre spiller du. Og da vi nu er vendt hjem igen, har vi samlet vores tanker om alle oplevelserne og er kommet frem til to lister - én liste over de bedste spil, vi spillede, og én med de spil, vi kun så. Men husk nu at ingen på disse lister er tabere, da vi blev imponeret over dem alle.

E3 2016: De 10 bedste spil

De bedste spil vi spillede:

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U)

Dette er en annonce:

Vi har med en open-world at gøre, men det er lavet efter sand Nintendo-stil. Friske elementer blandes med de mere kendte. Der er en udvidelse baseret på koncepterne fra Skyward Sword. Verdenen føles levende, styringen er blevet ombygget, der er mange distraheringer, der kan få dig til at vige fra den primære vej, og der er endda nye interessant funktioner med kortet og så videre. Det opmunterer til udforskning, og vores eneste ønske er, at vi havde haft mere tid til at udforske spillet, da det blev fremvist.

HQ

2. Horizon: Zero Dawn (PS4)

Vi har været imponeret lige siden dette spils annoncering, og under dette års E3, fik vi endelig noget hands-on tid med Guerrilla Games' action RPG. Vi fik lov til at afprøve spillets open-world, kamp-mekanikker, udforske craftingdelen med ammunition og at nedlægge den Corruptor, man så under E3 pressekonference. Denne fine balancegang mellem stats og skills gør tingene interessante, eftersom du bliver nødt til at være ret god med din bue, og taktisk med de valg du træffer omkring din ammunition og gadgets, hvis du vil nedlægge de farligste fjender i den postapokalyptiske verden.

Dette er en annonce:
HQ

3. Star Trek: Bridge Commander (PC/PS4)

Vi har vel alle drømt om at begive os ud i "the final frontier" ombord på Starship Enterprise. Uanset om du foretrækker den originale serie, The Next Generation, de nyere film, Deep Space Nine eller Voyager (vores valg), så vil Star Trek: Bridge Commander lade dig og dine venner udleve fantasien. Og mens denne fantasi var mulig med Artemis Bridge Simulator, så udtrykker VR bare fantasien endnu mere genialt. Dette var vores ynlings-VR-oplevelse under showet til trods for den hårde konkurrence fra Serious Sam VR, Doom VR og Batman: Arkham VR.

HQ

4. Forza Horizon 3 (PC/Xbox One)

Australien er den nye legeplads i denne spin-off serie, som på nogle områder overgår den originale motorsports-franchise. Den er mere varieret og smuk end seriens sidste indslag med mange nye terræntyper og overflader, der vil påvirke din kørsel på en dynamisk måde. Vi forventer fuldt ud bedre simulation og flere andre aktiviteter at kaste os ud i. Fire spillers co-op kampagnen fremmer virkelig onlineoplevelsen, og det må siges, at det virkelig gjorde et indtryk på os at spille dette på PC med 4K opløsning.

HQ

5. Lawbreakers (PC)

Vi fik lov til at spille lidt over en times tid af Cliff Bleszinski og Boss Key Productions nye multiplayer shooter, og vi var helt igennem imponerede. Efter at have testet en mode og et område som ikke var inkluderet i den nylige alpha, fandt vi ud af, at der var meget under kølerhjelmen på dette spil, og at det ikke er en simpel, retro shooter eller et for-sjov-spil (med anti-tyngdekraftselementet). Det er et spil, der handler helt og holdent om spillerens evner, og vi kan ikke vente med at se mere.

HQ

1. Detroit (PS4)

Vi har altid været store fans af Quantic Dream og deres forgrenende historier, men for at være helt ærlige, så har vi aldrig spillet et af deres spil, der helt levede op til deres løfte fra den første scene af Fahrenheit, hvor du ser, at alle dine muligheder er uendelige. Idéen om at spille som et ukendt antal androider, der lærer fra første parket, hvad det vil sige at være andenrangs indbygger, er en interessant en. Spillet ser fuldstændigt fantastisk ud, og efter vi har overværet en demo-session med skuespilleren bag Connor (Bryan Dechart), kan vi vidne om den halvuhyggelige lighed.

HQ

2. Dishonored 2 (PC/PS4/Xbox One)

At se demoen på scenen under Bethesdas pressekonference var ganske enkelt fascinerende. Det er Dishonored, men Emilys kræfter er så anderledes, at det ligeså vel kunne være et helt andet spil. Vi forventer store ting af narrativet, og Karnaca er bestemt et rart skift fra Dunwall. Universet i Dishonored er, hvad der virkelig adskiller det fra andre spil, og gør os så spændte. Det kunne meget vel være en mulighed til Game of the Year.

HQ

3. God of War (PS4)

Kratos er tilbage og er denne gang draget nordpå. Skiftet i designet og settingen for dette nye God of War er helt velkomment. Spillet i sig selv ser ud til at holde sig til konceptet fra dets forgængere, men måske med mindre fokus på forudbestemte sekvenser, der udløses, og mere fokus på flere RPG elementer. Det visuelle design er fuldstændigt bjergtagende, og selv hvis Sony Santa Monica tidligere har været dygtige, når det kommer til grafik, så havde vi nu ikke forventet, at det ville se så godt ud.

HQ

4. Days Gone (PS4)

En af Sony's gode overraskelser under deres E3 pressekonference var deres zombie, survival-titel, Days Gone, med det unikke motocykel-tema. Vi må indrømme, at selvom vi ikke var så imponerede over den første trailer, så overbeviste gameplay-traileren i slutningen af showet os så sandelig. Ja, zombier er måske ikke just et nyt koncept, men det lader til, at Bend Studio vil sætte deres eget twist på det.

HQ

5. Civilisation VI] (PC)

Mens præsentationen, som vi så ved E3, ikke var yderligt interesserende (det var alt for basalt, for alle der havde spillet serien før), så var der nogle bidder af information, der hang i os. Nemlig hvordan de dedikerede destrikter og de nye barbarers opførsel vil ændre den Civilation, vi ellers kender så godt. Det visuelle design er godt, og efter vi har talt med Ed Beech om nogle af disse features, er vi helt overbeviste om, at Civilisation VI vil levere en god oplevelse til oktober. Det eneste, vi fortryder, er, at vi ikke fik lov til at spille det ved E3.

HQ


Indlæser mere indhold