Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
artikler
Final Fantasy VII: Remake

Square Enix har fjernet begejstringen omkring Final Fantasy VII: Remake

Andreas giver Square Enix hård kritik i deres behandling af Final Fantasy VII-brandet


For os gamere findes der få ting som kan gøre os ligeså begejstrede som afsløringen af et nyt spil. Vi venter spændt og spekulerer til højre og venstre hvert eneste år i dagene frem mod begivenheder som E3, GamesCom eller PSX. Dialogen går omkring store teorier og fjerne insider-kilder, som lader os håbe på, at vi måske endelig får det nyeste kapitel i vores ynglingsserie eller et firma kommer ud af dvale med et spændende nyt projekt. Vil Valve endelig give os en bid fra Half-life 3 eller kommer Microsoft med et ny spændende projekt?

Et spil som rigtig mange 90'er spilentusiaster håbede på, var et remake af Squaresoft-klassikeren Final Fantasy VII. Mange af os som blev introduceret til spilmediet på Sonys PlayStation X havde stiftet bekendtskab med Cloud Strife, Sephiroth og resten af slænget på deres episke rejse. Men grundet datidens teknologi mente mange med introduktionen af nyere hardware, at tiden endelig var kommet til at vende tilbage til Gaia.

Årene gik, og selvom Square Enix både gav os en Tech Demo i 2006 og vage beskeder virkede det som om, at skibet var sejlet. Håbet om et remake var endelig begyndt at forsvinde.

Final Fantasy VII: Remake

Afsløringen i 2015 kom derfor bag på os alle. En sublim trailer komponeret med de bedste elementer fra serien skabte en jubelsang hos fans verden over. Square Enix' aktieværdi steg sågar. Ethvert firma ville selvfølgelig følge hype-toget og holde den nostalgiske gejst kørende, men ikke Square Enix. Tetsuya Nomura fik styringen og i klassisk Nomura-stil forsvandt spillet nærmest fra rampelyset.

PSX fik en spændende trailer fra spillets intro, og fans formåede at tro, at spillet måske var længere i udviklingen end vi regnede med. Yderligere var Square Enix helt tavse omkring spillet i 2016, hvilket selvfølgelig måtte betyde at udviklingen var i fokus. Rygterne begyndte allerede at florere omkring en mulig 2017 udgivelse! Som historien fortæller er det dog desværre ikke tilfældet.

Final Fantasy VII fyldte 20 år den 31. Januar, altså det mest oplagte tidspunkt at dele ny information. Hvad fik vi? Et enkelt billede af Cloud og Sephiroth. Selvom det viste de to hovedpersoner i en flot opskaleret version af deres Advent Children-modeller, var det simpelthen bare ikke nok.

Final Fantasy VII: Remake
Final Fantasy VII: Remake