Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
artikler

Praktikant: Her er fire gode grunde til at jeg elsker YouTube

Vores praktikant Josef kan godt lide YouTube, og den kultur der er opstået omkring det. Her forklarer han hvorfor.

  • Tekst: Josef Bedir Ahmad Al Jarrah

I dag er Youtube en af de store giganter indenfor medier. I den seneste tid har de fleste medier kritiseret youtuberners dumme fejl. Men hvordan er Youtube-verdenen egentlig, og hvorfor kan jeg godt lide det? Se, det er jo det store spørgsmål. Vi har efterhånden fået det billede ind på nethinden, at traditionelle medier og YouTube-personligheder ligger i krig om folkets gunst. Derfor ser du nok tit historier på blandt andet Gamereactor, der ikke maler det mest rosenrøde billede af YouTube-generationen, og de personligheder der kommer derfra.

Det vil jeg forsøge at lave om på. Jeg fik derfor til opgave af Magnus at kortlægge hvorfor YouTube betyder for mig, og hvilke personer jeg mener gør en forskel på platformen.

Herunder kan du finde fem punkter, der gerne skulle opsummere hvorfor.

1. Underholdning:
En stor del af Youtube er underholdning. Tusindvis af brugerne laver noget indhold som skal underholde os. Dette kan være ting som: Try not to laugh's, En rant omkring noget, Nyheder, Let's play's og meget andet.

Hvorfor vil jeg hellere se en video der underholder mig i stedet for tv? For mig er det mere realistisk at se folk ligesom mig der laver de her ting end folk i jakkesæt på tv går det.
En anden ting er at, de folk jeg ser tit har samme interesse som mig om de samme emner. Det vil sige samme humor som en selv.

2. Almen viden:
Youtube har en masse videoer omkring fascinerende ting. Blandt andet: Hvad er et sort hul, Hvad sker der hvis man skriver tilbage på spam mails og meget andet lignende. På denne måde lære man også en masse af at se disse videoer.
Hvad har jeg lært af det? Jeg har blandt andet lært: hvad der ville ske hvis The purge skete i virkeligheden?, Hvis man skriver til spam mails?, Hvis dinosaurene levede nu?

3. En del af et community:
Når man følger nogle bestemte Youtuberer kommer man ind i et community med andre mennesker der også har den samme mening som en selv. Tit er det en rar følelse at være sammen med andre omkring noget. Nogle community's er gode mens andre er dårlige. Når jeg siger dårlige mener jeg at de er fyldt op med mennesker der ikke er flinke overfor andre. De gode community's er dem som kommer med god feedback skriver en ærlig mening og bare generelt ikke er trolls.

4. En anden verden:
Vi kender det alle. Man kommer hjem fra en lang arbejdsdag eller bare keder sig og bare vil væk. Så er der Youtube som er en løsning. Man dykker ind og forsvinder der.
En ting man skal passe på med er at bringer et forkrt lys på Youtube. Da Youtube eksistere i en anden ''verden'' kan man nemt ødelægge det sig selv. På Youtube er der en holdning til at medierne kun vil stille dem i dårligt lys. De tager alle de dårlige ting de har lavet og skriver for meget om det. Hvis man gerne vil have en god forbindelse til Youtuberne skal man selvfølgelig skrive om de dårlige ting, men også de gode. Hvis man kan formå at gøre dette vil man på en måde slutte fred med dem og så er hele dramaet løst.

Så det var det jeg kunne komme med denne gang.Deler i min mening eller er jeg helt gal på den? Hvad synes i om den nuværende situation? Er der noget omkring at medierne stiller dem i dårligt lys eller er youtuberne bare folk der ikke kan lide kritik.
Hvilke Youtuberne er jeres yndlings? Eller ser i ikke Youtube? skriv gerne!

PS, herunder kan du finde en liste over mine yndlings personer fra YouTube:

Pewdiepie
Markiplier
VanossGaming
H2O Delirious
The Game Theorists