Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
artikler
Mass Effect: Andromeda

Fifty Shades of Ryder - Romantik i Mass Effect: Andromeda

Det er lige meget hvilken galakse du befinder dig i, for alt hvad du har brug for er kærlighed.


Den nye galakse i Mass Effect: Andromeda eksisterer bare for at blive udforsket, og efter en rigtig lang dag hvor du har sloges med tonsvis af skurke, og når ja, så har du også været helt, så kan det være ganske rart at finde tryghed i en andens arme. I Mass Effect: Andromeda er der masser af kærlighed, og hver eneste afkrog af galaksen er fyldt til renden med dampende følelser. Her finder du svaret på hvilken kompatibel person du er kompatibel med. Se den som en slags dating-service til alle aspirerende Pathfindere.

For at gøre dette så let som muligt at læse, så er forholdene herunder kategoriseret alt efter hvilket type forhold der er tale om. Hvad end du leder efter så finder du svarene her, men tag endelig betragtning at der kan forekommet karakterspecifikke spoilers hist og her, så hvis du ønsker at undgå den slags, så... ja, så ses vi. Er du stadig hos os? Godt, så lad os begynde.

Mass Effect: Andromeda

Suvi Anwar
Den underskønne kvinde med den lækre skotske accent er let at forelske sig i, og alt imens du langsomt taler mere til hendes følelsesmæssige gemyt, så kan hun lide at tale om hendes tro på højere magter, og sågar også hvordan det er at slikke på rumsten, Kun den kvindelige Ryder kan indgå i et romantisk forhold med Suvi, men her kommer en lille advarsel - hun kan godt lide at snakke, som i rigtig meget. Hvis du flirter med hende når muligheden byder sig, så bliver i snart et par. Du finder hende på Tempest-skibet, til venstre for kaptajnens plads.

Mandlig Ryder: Flirt
Kvindelig Ryder: Fast forhold, flirt

Mass Effect: Andromeda

Liam Kosta
Når du vågner efter 634 års søvn og for første gang åbner dine øjne, så bliver man næsten med det samme introduceret for den muskuløse Liam Kosta. Du finder ham senere hen på det nederste dæk af Tempest-skibet, hvor han godt kan lide at hænge ud og tale om biler og film. Selvom Scott Ryder kan forsøge at forklare hans følelser for Liam, så har han kun øjne for damerne. Hvis du derfor leder efter et fast forhold, så er det den kvindelige Ryder-figur du skal vælge. Flirt når du har muligheden, og udfører du en særlig opgave, får du lov til at se ham og Jaal bytte tøj, som naturligvis leder til en ganske morsom scene ombord på Tempest.

Mandlig Ryder: Flirt
Kvindelig Ryder: Fast forhold, flirt

Mass Effect: Andromeda

Jaal
Jaal er sandsynligvis den mest sensitive karakter i hele Andromeda-galasken, og alien-væsnet med det tentakel-agtige hår er ikke virkelig, virkelig ikke bange for at give sine følelser til kende. Jaal er et meget komplekst væsen som godt kan lide at tale om dybsindige emner, så hvis du leder efter noget friskt og overfladisk, så er det ikke sikker at han vejen frem bliver med ham. Hvis du dog ønsker en følelsesmæssige rutsjebanetur uden lige, så er han perfekt. Jaal er kun tilgængelig for den kvindelige Ryder, men det forhindrer ikke Scott i at prøve lykken jo...
Mandlig Ryder: Flirting
Kvindelig Ryder: Fast forhold, flirt

Mass Effect: Andromeda

Cora Harper
Et af de allerførste ansigter du bliver bekendt med i spillet er din faders protege, Cora. Med en knivskarp frisure og en attitude der for alvor skiller sig ud fra mængden er det ganske let at falde en smule for Cora, men hun er en kvinde der skal mindes om at hun betyder noget for holdet, og hun har lidt af en baggrund du skal tage med i dine betragtninger før du vælger hende som partner. Cora er til mænd, og kun mænd, så derfor er Hr. Ryder det ideelle valg her.

Mandlig Ryder: Fast forhold, flirt
Kvindelig Ryder: Flirt

Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda