Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
artikler

Disse eksklusive spil kan Xbox One-ejere se frem til i 2017

Mikael har taget et kig på årets udgivelser til Xbox One. Er det sandt at konsollen ikke får nogle fede eksklusive titler i 2017?


Sidste år var et solidt år for Xbox One-eksklusive titler, der dog endte med den dårlige nyhed vedrørende aflysningen af Scalebound. Heldigvis bringer dette år stadig mange suveræne titler til platformen, og vi har fundet listen frem, der giver dig indblik over de kommende spil i 2017. Her opererer vi med eksklusive titler, men også konsoleksklusive spil, der eksisterer som grund for at investere tid og penge i platformen.

State of Decay 2
State of Decay udkom på PC tilbage i 2013, med en såkaldt Year One Edition 2 år senere til Xbox One i 2015. Ligesom forgængeren skaber man ikke sin egen karakter, men styrer i stedet beboerne i lokalområderne, i håb om at overleve en afskyelig zombie apokalypse. Der vil også være rollespils elementer at finde, da hver person har sine egne færdigheder, der kan blive bedre ved at træne dem. State of Decay 2 vil desuden også, for første gang i serien, introducerer muligheden for at spille sammen med dine venner, så i sammen kan gå på opdagelse i håb om at overleve blandt de utal af udøde, der måtte komme på jeres vej.

State of Decay 2 vil desuden også være en Xbox Play Anywhere-titel, der giver brugeren spillet til både Xbox One og Windows 10, hvis det købes digitalt.

Gigantic
Microsoft er oftest associeret med spil der har en lidt mere alvorlig karakter, med få undtagelser såsom Sunset Overdrive, og nu også Gigantic, der med sin søde grafik bringer platformen den første eksklusive MOBA-titel. Udvikleren bag spillet, Motiga, har især været kreative, og det kan også ses på udvalget af helte. For eksempel CHARNOK, en tyr-lignende skabning, bruger ild magi til at nedlægge sine fjender, mens Voden, der er en krydsning af et dådyr og et menneske, bruger bue og pil i bedste Robbin Hood-stil. Gigantic vil være free to play, og beta-udgaven af spillet er faktisk allerede tilgængelig nu.

Tacoma
Året er 2088, og du lander på den forladte rumstation Tamoca, hvor et augmented reality-system har optaget holdet på rumstationens bevægelser, så spilleren kan se dem i 3D fra flere vinkler. En fejl i rumstationen har fået mandskabet til at forlade deres poster, og det er din opgave at finde ud af hvad der er sket. Dette gøres ved at finde objekter rundt omkring, der kan fortælle mere om de forskellige situationer der er fundet sted på rumstationen. Spillet bliver udviklet af Fullbright, der blandt andet har udviklet spillet Gone Home, og det lader til at Tacoma bliver mere af samme skuffe.

CupHead
Blandt indie-titlerne er CupHead uden tvivl det spil der har været mest i rampelyset, hvilket også er forståeligt, hvis man har set billeder samt filmklip fra spillet. CupHead har taget kraftig inspiration fra især 1930'ernes Disney-tegnefilm, og resultatet er utroligt flot. Platforms spillet fokuserer på høj fart og masser af fjender på skærmen samtidigt, efterfulgt af en lang række boss kampe. Så grib controlleren, og indtag rollen som CupHead, der, som navnet antyder, virker som en krydsning mellem Mickey Mouse og en kaffekop, der bringer dig tilbage til et gensyn i en genre, der var meget udbredt i halvfemserne.

Crackdown 3
Indtag rollen som agent i Crackdown 3, enten alene eller med en kammerat, hvor kriminelle ikke får mange chancer før de rammer jorden. Det tredje kapitel i serien bringer spilleren i en ny, stor futuristisk by, med forbedret sandkasse-muligheder for spillerne. En stor klage omkring de forrige spil har været omkring den slaviske måde historien blev fortalt på. Dette tog udvikleren til sig, og har gjort historien mere fri, så det er muligt at tage missioner alt efter hvordan man selv ønsker at spille. Desuden vil spillere med trang til at ødelægge alt finde sig specielt til rette, da alt, fra biler til vægge, huse, og endda skyskrabere, vil kunne totalt destrueres. Vi har allerede fået vist ødelæggelserne med egne øjne, og vi kan ikke vente med at få fingrene i spillet, så vi selv har muligheden for at lege Dumt Og Farligt.

Phantom Dust HD
Phantom Dust var oprindeligt en titel til den originale Xbox, men får nu en remaster-udgave til Xbox One. Allerede tilbage i 2005 var spillet unikt, da det kæder action og kortspil sammen. I stedet for brug af traditionelle våben vil spilleren benytte sig af nogle specielle evner, der samles op i løbet af banerne. Fire evner vil være tilgængelige fra start, der sidenhen kan udskiftes. For at aktivere disse evner kræves det, at spilleren har nok aura - en ressource lig mana, som vi kender det fra andre spil - og der vil være over 340 evner at finde i spillet, så der er rig mulighed for at skræddersy sin hånd ret unikt.

Sea of Thieves/
Et af de mest interessante eksklusive Xbox One-titler i år må siges at være Sea of Thieves. Her kan man, enten alene eller sammen med venner, indtage rollen som en vaskeægte pirat og lede efter skatte samt nedlægge andre skibe. Spillet bliver produceret af Rare, så vi har en forholdsvis stor forventning til spillet. Vi håber på at det bliver udviklerens velfortjente comeback, og redaktionens medlemmer er allerede igang med at finde vores indre pirat frem.

Hvilke spil ser du frem til?