Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
artikler

Her er alle de fedeste trailere fra E3 2017

E3 2017 er nu slut, og vi har samlet alle de fedeste trailere ét sted.


Lad os starte med det bedste af det bedste. Der er ingen gameplay at finde nej, men en passende afslutning på Ubisofts pressekonference. Denne filmiske trailer for Beyond Good & Evil 2 slog benene væk under os.

Vi vidste alle at The Evil Within 2 var på vej, men vi vidste ikke at det ville blive så forstyrrende. Der er nogle ret mærkværdige ting at finde i denne E3 trailer.

Lad os være ganske ærlige, denne lille teaser for Metroid Prime 4 er virkelig ikke en god trailer, men fans var stadig ellevilde for selve afsløringen. Det er definitionen af kort og godt.

4K-løb på Xbox One X. Dynamisk vejr og større detaljegraf betyder at Forza Motorsport 7 ser fantastisk ud.

Der var ikke mange der så denne komme, men Sony slap på overraskende vise en trailer for et kommende remake af Shadow of the Colossus.

Arenabaserede skydespil er tilbage, og et af de mest imponerende af slagsen er Quake Champions. Nu kommer BJ Blazkowicz med. Se ham i aktion herunder.

Vi elsker alle afsløringen af helt ny spilserie, og en af de mest interessante nye afsløringer ved årets messe er et nyt kooperativt eventyr kalder A Way Out.

Først blev en kort lille teaser vist, men så kom den rigtige afsløring af Anthem ved Microsofts pressekonference.

Dishonored: Death of the Outsider er en separat udvidelse der foregår i Arkanes interessant verden. Det foregår før begivenhederne i begge spil, men et par ansigter viser sig stadig i denne trailer.

Få spil kan konkurrere med Total War: Warhammer II når det gælder konflikter på stor skala. I denne gameplay trailer får vi et solidt kig på Lizardmen.

Der er mere gameplay at komme efter, og denne gang foregår det i førsteperson. Far Cry forlader de tropiske miljøer for Hope, Montana.

Takket være en tilbagevenden til de historiske rødder er der mere interesse i Call of Duty: WWII end nogen af sine nylige forgængere. I denne nyeste trailer bliver vi introduceret for multiplayer-delen.

Efter at have nydt godt at kritisk og kommerciel succes tidligere på året er der masser af fans der er klar på mere indhold i The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Du kan se en trailer for netop dette herunder.

Days Gone forsøger at introducere en række forskellige tiltag til en genre der ikke ligefrem er kendt for innovation. Udover det lader det til at være et spil der er fyldt med mindeværdige karakterer og flotte miljøer.

At sparke til bolde har aldrig set så godt ud som det gør i årets Pro Evolution Soccer 2018. Nyheden om at Usain Bolt er med i årets spil har så sandelig fået mange til at hæve øjenbrynene.

Det ville ikke være fair at præsentere den ene uden at nævne FIFA 18, og denne gang fokuserer EA på fortsættelsen af Alex Hunters historie.

Strategifans plejer som regel ikke at få store afsløringer ved E3, men denne gang var der en undtagelse i form af Xcom 2-udvidelsen, War of the Chosen.

Spider-Man lukkede Sonys store pressekonference, og det lader til at blive et sjovt, indholdsrigt spil der gør den ikoniske helt ret.