Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
artikler

Vi giver dig alle overskrifterne fra årets Blizzcon-messe

Fra World of Warcraft til Overwatch, via Hearthstone, HotS og Starcraft II. Her er alle afsløringerne og trailerne fra årets store messe.


Facebook
TwitterReddit

Den ellevte udgave af BlizzCon viste sig at være en fantastisk begivenhed, præcis som den plejer at være. Blizzard inviterede over 26.000 fans til Anaheim-konferencecenteret i to dage for at fejre alle deres højt elskede spilserier, og selvfølgelig også for at checke noget heftig eSports-action ud. For at kunne give dig et overblik over alt det der fangede vores opmærksomhed ved årets messe, så har vi lave en lille samling af de største øjeblikke, trailere, afsløringer og alt derimellem.

Åbningsceremonien:
Dørene til BlizzCon åbnede tidligt, kl. 09 om morgenen fredag d. 3 november, og bogstaveligt talt tusindvis af fans løb igennem dørene ind i den massive D-hal (som også kaldes Mystic), og de diverse andre haller for at se åbningsceremonien og de diverse afsløringer live. Ceremonien blev sparket i gang af Blizzard-præsidenten Mike Morhaime, som takkede alle de fans der var ankommet, og dette blev naturligvis efterfulgt af et stormende bifald fra salen. Efter dette kom der afsløringer dedikeret til stort set alle store spilserier, og hele seancen varede omkring en hel time. Den største afsløring var uden tvivl den nye World of Warcraft-udvidelse, den nye Hearthstone-udvidelse og de diverse store, filmiske trailere for de forskellige spil. Blizzard laver jo altid fantastiske trailere.

Hearthstone:
Blizzards digitale kortspils nye udvidelse hedder Kobolds and Catacombs. Det er inspireret af klassiske Dungeon Crawler-spil, og spillere kan forvente at løbe ind i fæle fælder, monstre og anden ondskab, men de kan desuden også finde legendariske våben og andet grej. Disse legendariske våben repræsenterer også en ny korttype.

Udvidelsen tilføjer 135 nye kort til spillet, men den mest spændende tilføjelse er uden tvivl en PvE-del kaldet Dungeon Run. Her skal spillere slå otte bosser med et begrænset sæt på 12 kort. Hver eneste sejr giver nye evner og kort, så det er op til spilleren at konstruere et sæt der kan takle alle de kommende udfordringer eller dø i forsøget. Denne nye spildel er helt gratis, og alle der logger ind inden udgivelsen i december får et gratis legendarisk kort kaldet Marin the Fox.

Overwatch:
Gode nyheder til alle de mange Overwatch-fans derude, der har ventet på en ny helt. Blizzard løftede sløret for Moira, som har en interessant blanding af evner. Hun beskrives som en angriber med support-evner, og hun kan både heale og gøre betragtelig skade på sine fjender ved konstant at skifte imellem de to opsætninger. Sammen med denne nye helt løftede Blizzard sløret for en ny bane, Blizzardworld, som skal ære alle de klassiske Blizzard-spil i en forlystelsespark. Begge vil ankomme på spillets testservere "snart", selvom live-serverne skal vente til begyndelsen af næste år.

Derudover valgte Blizzard at offentliggøre lidt mere kontekst til Overwatch-universet, og der sker, traditionen tro, via en ny kortfilm. Denne gang fokuseres der på karakteren Reinhardt, og det var en storslået kortfilm, der blev præsenteret af skuespilleren der ligger stemme til karakteren, Darin de Paul. Han var meget glad for at være en del af spillet, og fortalte hvordan Overwatch har ændret hans liv. Du kan se videoen herunder.

Heroes of the Storm:
Blizzards MOBA modtager to nye flamboyante helte. De næste helte der ankommer i Nexus er Overwatch-bueskytten Hanzo og Azeroths ikoniske dragedronning Alextraza the Lifebinder. Den førstnævnte er en ganske standard snigeskytte, men Alextraza er en ret kompleks specialist, som kan, fra tid til anden, forvandle sig fra menneske til drage. Blizzard løftede sløret for disse helte via en storslået trailer, og vi anbefaler at du ser den, selvom du ikke er fan af HotS.

Heroes of the Storm får også nye baner næste år, og der vil ske store ændringer i forhold til balanceringen af spillets kernesystemer. Blizzard lovede at i en stor opdatering der kommer i 2018, så vil de tilføje in-game chat, bedre matchmaking, nye stealth-mekanikker og meget mere.

World of Warcraft:
Gode gamle WoW bliver bare ved med at tøffe derudad. Blizzard afslørede en ny udvidelse kaldet Battle for Azeroth, som vil bringe den klassiske konflikt imellem Horde og Alliance tilbage til den forreste kant af scenen. Udvidelsen tilføjer to nye kontinenter, Kul Tiras og Zandalar, nye store slag imellem de to faktioner samt nye Dungeons og Raids. Der blev ikke sat nogen dato på udvidelsen, men det antages at den udkommer i 2018.

For dem med hang til nostalgi afslørede Blizzard at "vanilla"-udgaven af WoW. Spillet er lige nu under udvikling og hedder World of Warcraft: Classic, men ifølge udviklerne er det ikke nogen let opgave at skabe spillet. Vi ser det nok ikke i aktion før slutningen af 2018 tidligst, men det ville ikke overraske os hvis det før udkommer i 2019.

Starcraft II
Starcraft fik ikke lige så meget kærlighed eller opmærksomhed som de andre spil, altså udover Diablo-serien der fuldstændig blev ignoreret. Starcraft II får stadig nyt indhold i form af nye kooperative missioner og en ny Commander. Den største afsløring var dog, at spillet bliver free-to-play i denne måned. Spillere kan få adgang til hele Wings of Liberty-kampagnen ganske gratis, og hvis du allerede ejer spillet, så får du Heart of the Swarm gratis.

Som opsummering var årets BlizzCon endnu en fantastisk begivenhed. Atmosfæren og hele følelsen af at være en dedikeret, passioneret fanskare var exceptionel, og på mange måder føles dette af meget mere end en traditionel messe. Hvis du sætter pris på Blizzard som udvikler, så skylder du dig selv at deltage bare én gang, selvom det er på den anden side af kloden for mange af os.