Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
artikler

De pæneste skærmbilleder fra 2017

Spil bliver bare flottere og flottere, og det fejrer vi ved at kigge på nogle af de skønneste skærmbilleder fra spil i 2017.


Facebook
TwitterReddit

Spil bliver flottere og flottere, om ikke andet passerer grafisk realisme grænserne hvert år, og dette kombineres med stilsikker, kunstnerisk sans i ganske storslåede visuelle oplevelser. 2017 var ingen undtagelse, for i det forgangne år blev der udgivet det ene storspil efter det andet, der formåede at imponere os med underskønne verdener, smukt lys, vidunderlige farver og grænseoverskridende skønhed. Ikke bare det, mange store spil er også begyndt at inkludere såkaldte Photo Modes, der giver forbrugeren flere værktøjer, når der skal tages smukke billeder inde i spillets verden. For at fejre nogle af 2017's pæneste screenshots har vi allieret os med én af verdens dygtigste screenshot-fotografer, Andy Cull, som specialiserer sig i hvad man kan kalde "spilkunst". Han har både leget med spillenes indbyggede Photo Modes, men har også tilføjet egne effekter.

Vi anbefaler at du kigger forbi Culls Flickr-side, og herunder kan du se nogle af de screenshots vi har udvalgt.

Mass Effect: Andromeda var ikke rigtig rollespillet vi alle havde håbet det ville være. Selvom nogle måske følte sig underholdt, så var størstedelen ganske skuffede over slutresultatet. Alligevel har fotografer som Andy Cull formået at benytte spillets PC-version til at tage nogle ganske flotte billeder, der alligevel beviser at selvom spillet skuffede, så har Bioware alligevel en træfsikker visuel sans for at skabe storslåede rumsagaer. Måske vågner de op til dåd med Anthem, og giver os hele pakken?

Assassin's Creed: Origins er både teknisk brilliant og æstetisk storslået at se på, og spillets Photo Mode har naturligvis gjort, at alle har fået lov til at eksperimentere med spillets skønhed. Dog er det dem der har mest fornemmelse for snit og lyssætning der har kunne få mest ud af spillets portrættering af det gamle Egypten, deriblandt Andy Cull, og du kan se nogle af de fantastiske billeder oven over.

Hellblade: Senua's Sacrifice er uden tvivl blandt årets flotteste spil, og det er ikke kun på grund af den banebrydende teknologi Ninja Theory har benyttet til at optage ansigtsanimationer, det er fordi at spillet har et klart visuelt formsprog. Det er beskidt, det er råt, det er fabelagtigt.

Star Citizen befinder sig stadig i et ufærdigt stadie, men det forhindrer ikke Cloud Imperium Games' ambitiøse rumspil i fortsat at tage sig ganske godt ud. Vi ser frem til udgivelsen, når den så endelig ankommer, og indtil da kan vi nyde spillets visuelle skønhed.

Horizon: Zero Dawn synes vi her på redaktionen er årets pæneste spil, og da vi skulle udvælge billederne var der så utrolig mange der fik os til at tabe kæben af ærefrygt over den visuelle præsentation Guerrilla Games har formået at implementere. Der er så meget atmosfære, så meget karakter. Det giver bare et sug i maven.