Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
artikler

Vi kårer 2017's flotteste spilforsider

2018 byder naturligvis på mange flotte spilforsider, men før året sparkes ordentligt i gang, så synes vi at lige at vi skulle kigge tilbage på de flotteste forsider fra 2017.


Facebook
TwitterReddit

(10) Doom VFR
Det er ikke altid at en spilforside behøver at være stilren, minimalistisk og farvekoordineret. Det er ikke altid at sådan behøver at opfylde det traditionelle behov for at være "smukt", for til tider handler det om rå energi, om visuelt design der bare springer i øjnene, og erobrer din opmærksomhed. Forsiden på Doom VFR er et eksempel på dette. Her præsenteres en simpel figur sammen med et genkendeligt logo, og derfor hører det til på en tiendeplads.

(09) Call of Duty: WWII
Spillet har været genstand for tonsvis af kontroverser siden udgivelsen, men populært det må man også erkende at det har været og fortsat er. Ikke bare er Call of Duty-spil utroligt populære, de har det også med at have ganske flotte forsider. Call of Duty: WWII sætter dog trumf på igennem ren og skær simplicitet. Ansigtet er en soleklar portrættering af krigens rædsler, og fremstår derfor uhyre effektivt. Selve skrifttypen kunne måske bruge en lille opdatering, men i forhold til positionering, farver, lys og design - så sidder den i skabet denne gang.

(08) Poochy and Yoshi's Woolly World
Om man så kan lide de to spil der udgør Woolly-delen af Yoshis univers må være en smagssmag, men én ting er sikkert - at benytte garn som designmæssigt tema er fuldstændig genialt fra et udelukkende visuelt standpunkt. Der eksisterer en ukuelig charme i billedet, og det skyldes hovedsageligt de velarrangerede brug af forskellige farver.

(07) Mass Effect: Andromeda
Activision og Sledgehammer har produceret en af årets pæneste forsider med Call of Duty: WWII, men de har uden tvivl taget megen inspiration fra Mass Effect: Andromeda, et spil der godt nok har skuffet mange, og desuden lagt serien på is, men har en ganske smuk forside. Det ikoniske stærke look fungerer fantastisk her, og både reflektionen og lyssætningen gør at man ønsker at spille spillet, selvom man ikke nødvendigvis ved hvad det er. Der er kontrast og balance, og vigtigst af alt en simpel effektivitet.

(06) Mario + Rabbids Kingdom Battle
Foruden at vi generelt sætter pris på kompositionen i billedet, med Mario i en slags Mega Man-agtig position, og med Ubisofts Rabbids som farverigt indslag, så er billedet bare ganske smukt. Logoet er lækkert, klassisk og friskt på samme tid, og de lidt uvante farver fungerer storslået sammen. Nintendo er blandt de bedste i branchen til at producere kreative forsider til deres spil, og det er uden tvivl smittet af på Ubisoft.

(05) The Evil Within 2
Ideen om at konstruere en simpel forside i én farve med Sebastian Castellanos' hænder formet som om han beder til sin pistol, liggende i en drømmende position er ganske genial. Vi her på Gamereactor elsker billedet, og simpliciteten er netop med til at skabe kontrast, som man kun akkurat lægger mærke til de skrækindjagende monstre der er lige ved at trænge ind i Sebastians drømmevirkelighed. Vi synes ikke ligefrem at logoet er stor kunst, men vi tilgiver gerne, når de resterende dele af forsiden fungerer så godt.

(04) Prey
Spillet viste sig at være ganske kontroversielt, og det var ikke ligefrem alle der fald for Arkanes nye tag på Prey-serien. Vi elsker dog entydigt forsiden. Billedet er stilistisk uden at være prætentiøst, smagfuldt uden at være insisterende, og siger faktisk meget om spillets design uden at uden at overeksponere koncepterne. Særligt det at rummet bag ved hovedkarakteren er formet som de ondskabsfulde kræfter du skal op imod er en fed detalje.

(03) Wipeout Omega Collection
Da Sony afslørede, at de havde i sinde at stoppe det nye Wipeout: The Omega Collection i en gammeldags PlayStation 1-indpakning, og bruge en af de originale forsider, var der flere på redaktionen der havde svært ved at få armene ned. Det er ikke bare for nostalgiens skyld, men fordi den simple men futuristiske opsætning er blandt de pæneste forsider fra den æra. Logoet, farveskalaen, det hele spiller på alle cylindrene.

(02) Sonic Mania
Ja, endnu en retroinspireret forside, endnu et formmæssigt "slam dunk". Sonic Mania var/er virkelig et smukt spil at kigge på, og det gælder for stort set samtlige af spillets aspekter, men særligt forsiden er værd at fejre. Alt lige fra karakterernes 90'er måde at fremstå på til de nærmest disco-inspirerede farvefest i baggrunden - det fungerer bare. Faktisk kan det være ganske besværligt at opbygge en korrekt retro vibe på spilforsider, men her er det bare lykkedes.

(01) Horizon: Zero Dawn - Limited Edition
Limited Edition-udgaven af det voldsomt skønne Horizon: Zero Dawn kommer med hvad Gamereactor-redaktionen anser som 2017's flotteste forside, for den brillerer i samtlige kategorier. Her stemmer alt overens, og selve helheden er udsøgt. Det håndmalede billede af Aloy, hvor hendes kjole udgør himmelen af motivet nedenunder er ganske fortræffeligt, og selve farveudvalget er både eksotisk men tilbageholdt. Selve den centrerede logotype er fantastisk.

Hvilken af årets diverse forsider er din favorit?