Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Alt nyt om PlayStation 5

Den store Wired-artikel har endelig givet os de første konkrete detaljer om Sonys næste konsol. Her finder du alle overskrifterne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har endelig taget bladet fra munden, og er nu begyndt at tale om Playstation 5. Det har ledt til en del nyheder om den kommende konsol her på Gamereactor, og derfor har vi nu valgt at samle dem alle, så du kan blive ordentligt informeret om, hvad du kan se frem til i næste generation.

PlayStation 5 bruger Ryzen CPU og Navi GPU med Ray Tracing

Vigtigst af alt, har hovedarkitekten Mark Cerny, forklaret mere om, hvad der kommer til at gemme sig i konsollen. For at blive klogere på den del af maskinen, kan du læse videre her.

PlayStation 5 bliver bagudkompatibel med PlayStation 4

Dette er en annonce:

Overskriften siger det hele, og det skal nok komme som en lettelse for mange fans - der allerede har brugt mange penge på Playstation 4-spil. Du kan læse mere om de nærmere deltaljer her.

Alt nyt om PlayStation 5Alt nyt om PlayStation 5Alt nyt om PlayStation 5Alt nyt om PlayStation 5

Tiltrækkende pris

Selv om Sony har løftet sløret for en del allerede, er de selvfølgelig ikke klar til at komme med en konkret pris. Mark Cerny kunne dog afslører, at prisen vil være "tiltrækkende" i forhold til hvor stærk maskinen er. Det kan du læse mere om her.

Dette er en annonce:

19 gange hurtigere end Playstation 4

Endnu en nyhed, der fortæller om Playstation 5's hurtighed. Mark Cerny har tidligere understreget, at der ikke "bare" er tale om en lille opgradering, som vi så med Playstaion 4 Pro. Playstation 5 vil være et helt nyt niveau. Det kan du læse mere om her.

PlayStation 5 devkits bliver nu sendt ud til flere studier

Et stort tegn på, at vi er tæt på den næste konsolgeneration. Playstation 5 devkits bliver sendt ud til flere studier, så de allerede nu kan blive bekendt med teknologien, og udvikle til den kommende konsol. Læs mere her.

Det var en smule nyt om Playstation 5. Forhåbentlig går der ikke lang tid før at Sony viser konsollen frem.Indlæser mere indhold