Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
ARTIKEL - SPONSORERET INDHOLD

Destiny 2: Season of the Splicer - Hvad du kan forvente + Emblem Giveaway!

Vi giver en opdatering om alle de nye aktiviteter og den lækre loot, der er en del af Destiny 2's seneste sæson.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
Destiny 2

Og nu er en opdateret udgave af det legendariske raid Vault of Glass fundet frem fra Destiny Content Vault for at give alle Destiny 2-guardians en ny, spændende udfordring!

HQ

---------

Destiny 2

Season of the Splicer, Destiny 2's fjortende sæson, går snart i gang, og for at fejre dette ser vi nærmere på al det nye indhold, og uddeler endda også nogle eksklusive in-game emblemer! (Det kan du læse mere om nederst i artiklen). Udover at byde på nye aktiviteter, loot og tilpasningsmuligheder til dine Guardians, bringer Season of the Splicer også en klassiker tilbage: Vault of Glass-raidet. Den ikoniske seksmands-udfordring træder ud af Destiny Content Vault og vender tilbage d. 22. maj i en ny forbedret version, der er gratis for alle spillere, og uden tvivl vil bringe nostalgiske følelser op i de mest rutinerede spillere. Men før vi når så langt, hvad er der så ellers at se frem til?

HQ

Season of the Splicer: Aktiviteter

I Season of the Splicer kan vi se frem til to nye aktiviteter. Override er en matchmade aktivitet for seks spillere, der sender the Guardians ind i et Vex Network med en såkaldt Fallen Splicer handske for at hakke og stjæle Vex-koder. Disse koder skal bruges til at befri The Last City, der i øjeblikket er fanget i den skræmmende Vex-simulation. Aktiviteten vil hver uge rotere mellem tre lokationer, Europa, Månen og the Tangled Shore, inden ugen sluttes af med en Expunge aktivitet.

Expunge lader 1-3 Guardians bruge de stjålne koder til at drage ind i det sårbare Vex Network og ødelægge det indefra. Hver weekend byder på en ny variant af aktiviteten og vil byde på friske måder at opleve den spændende historie i Season of the Splicer.

Destiny 2Destiny 2

Season of the Splicer: Armor Synthesis

Season of the Splicer bringer store ændringer i forhold til, hvordan vi tilpasser vores Guardians, og introducerer i den forbindelse et helt nyt system kaldet Armor Synthesis. Fremover vil du få adgang til en ny serie af materialer, Synthstrands, Synthcords og Synthweaves, der lader dig forvandle udrustning fra dine Collections til Ornaments. Det vil sige, du kan have dem på, hvor og hvornår du vil, uden at skulle bekymre dig om deres stats.

For at opnå en Universal Armor Ornament, skal du første besejre fjender for at optjene Synthstrands. Efter du har samlet 150 af disse, kan du bringe dem til Ada-1 i The Tower og modtage klasse-specifikke bounties, der vil belønne dig med Synthcords. Når du har nok af disse, kan du vende tilbage til Ada-1 og anvende en vævebænk til at forvandle Synthcords til Synthweave, der så kan bruges til at transformere et stykke armor til en Universal Amor Ornament, der fungerer som et skin.

Du vil være i stand til at optjene flere af disse Ornaments til de forskellige klasser i denne sæson og fremover, så det er bare med at komme i gang med at skabe den unikke Guardian, du altid har drømt om.

Destiny 2

Vault of Glass

Med den nye version af the Vault of Glass, kan du se frem til en oplevelse, der afspejler det originale Vault of Glass fra det første Destiny, men med en række forbedringer og justeringer, så det lever op til de moderne standarder for et Destiny 2 raid. Når det er sagt, så kan du af den Venus-baserede aktivitet forvente et raid, der er lige så udfordrende og byder på lige så gode belønninger som førhen. Men vil der også være et par uventede overraskelser? Helt sikkert, så hold øjne og øre åbne.

Vault of Glass: Tips and Tricks

At komme helskindet igennem the Vault of Glass er ingen let opgave, og du kommer ikke langt uden den rette forberedelse. Så før du kaster dig over udfordringen, er der her et par generelle tips.

Først og fremmest bør du optjene så meget Power som overhovedet muligt. Season of the Splicer har heldigvis ikke de samme store spring i Power som i de tidligere sæsoner, men du bør stadig sigte efter som minimum at være tæt på den anbefalede Power for selve raidet. Yderligere vil det rette gear samt en god holdsammensætning gøre det hele meget nemmere. En god balance mellem Hunters, Warlocks og Titans vil sikre dig en stor variation af klasser med høj skade-per-sekund, hvilket gør, at stort set alle typer af fjender altid vil blive holdt beskæftigede.

Da Raids nu engang er endgame-aktiviteter, kommer du ikke langt uden de rette våben og armor-modifikationer. Igen handler det om at sørge for en god variation af elemental damage samtidig med at, du også har en række våben, der kan trænge igennem fjender med de altid ildevarslende mærkater: Unstoppable, Overload og Barrier.

Destiny 2

Bliv det første hold, der gennemfører Vault of Glass

Raids er altid udfordrende, men netop derfor er de også nogle af de mest medlevende og spændende aktiviteter, som Destiny 2 har at byde på. Så rekrutter et fireteam, lav de rette forberedelser, og sæt dig så ellers til rette foran skærmen d. 22. maj, når the Vault of Glass slår dørene op. Er du hurtig på tasterne, har du endda chancen for at vinde den eftertragtede World's First titel, der uddeles til det hold, der først gennemfører the Vault of Glass og den nyligt introducerede liste af Triumphs, Tempo's Edge.

Emblem Giveaway!

Destiny 2

Men det var også noget med en give-away! For at fejre lanceringen af Season of the Splicer uddeler Gamereactor dette eksklusive in-game emblem til vores læsere her i Norden. Vi har et begrænset antal, og det er først til mølle, så skynd dig at klikke på dette link!

Når du har modtaget din kode, kan du indløse den på dette link: http://Bungie.net/redeem

Alle Emblem-koderne er blevet uddelt.

Vil du have yderligere information om Season of the Splicer, kan du læse mere her.

Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave én eller flere informative videoer om et givent produkt. Det betyder, at denne video, der er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på ovenstående link.

Relaterede tekster

7
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Forsaken er seriens bedste udvidelse siden The Taken King, men hvor meget siger det egentlig? Find svaret i vores anmeldelse.Indlæser mere indhold