Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
Sea of Thieves

Sea of Thieves: A Pirate's Life byder på vilde eventyr for både nye og gamle spillere

Sea of Thieves får prominent besøg, når kaptajn Jack Sparrow inden længe lægger til kaj i Rares sørøverspil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I morgen bliver verdenshavene i Sea of Thieves en tand mere usikre. Rare byder nemlig velkommen til Pirates of the Caribbean i en crossover, der på en gang altid har ligget i kortene, men også har virket meget usandsynligt. Kort inden lanceringen fik jeg chancen for at høre flere detaljer om spillet, samt at snakke med Rare om, hvad der gør den gratis udvidelse meningsfuld.

HQ

Sea of Thieves: A Pirate's Life introducerer en ny serie af Tall Tales (historiemissioner), der alle er baseret på den klassiske Disney IP. Eventyret tager os til nye lokationer, hvor vi møder unikke og ikoniske fjender, og undervejs på vores rejse samarbejde vi med selveste Jack Sparrow.

Uden at sejle ind i spoilerterritorie, så handler historien om at finde Jack Sparrow, der er fanget i Sea of the Damned (lokationen der i øjeblikket fungerer som spillets respawn zone). Ovre i Pirates of the Caribbean-universet stjal Jack en legendarisk skat, der indeholdt nøglen til en ny verden, Sea of Thieves. Jack og hans besætning på the Black Pearls rejste til den nye verden, hvor pirater dominerer alle verdenshave, men desværre fik de uventet følgeskab på rejsen. Davy Jones har fulgt Jack over Sea of Thieves, og da han opdager, han ikke længere er verdenshavenes mest frygtindgydende pirat, koger vreden over, og han truer hele spillets univers.

Dette er en annonce:

A Pirate's Life er ulig noget vi tidligere har set i spillet, da vi ikke blot får en fuld, sammenhængende historie, men også en række mellemsekvenser og andre narrative tricks. De fem missioner vil tage os til en række nye lokationer - ikke kun over vandoverfladen, men også i Sea of the Damned. Hvad enten det drejer sig om at rejse til spøgelsesbyen Sailor's Grave eller dykke dybt under havoverfladen for at udforske the Sunken Kingdom, kan spillere se frem til en masse nye oplevelser.

Sea of ThievesSea of Thieves

Da historien (som i øvrigt ikke kræver noget tidligere kendskab til de to franchises lore) omhandler Jack Sparrow, vil den berømte pirat rejse med dig på dit skib. Jack vil både angribe fjender og affyre kanoner mod fjendtlige skibe, og det vil alt sammen ske i hans typisk ekstravagante stil.

For at sikre sig essensen af den ikoniske karakter, der på biograflærredet blev bragt til live af Johnny Depp, har holdet arbejdet med en af Depps stuntdoubler ved navn Simon Newton. Stuntmanden besøgte Rares hovedkvarter i den lille engelske by Twycross, og iklædt et Jack Sparrow-kostume udførte han scener fra Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Rare brugte de detaljerede optagelser som grundlag for animationerne i spillet, hvilket er årsagen til, at karakteren føles meget lig Deeps version, på trods af at den berømte skuespiller ikke har været involveret i projektet. Jack Sparrows stemmeskuespil udføres i stedet af Jared Butler, der også stemmelagde karakteren i Disney Infinity og Kingdom Hearts III.

Dette er en annonce:

Da dette er en ret stor opdatering, kan vi forvente en hel masse nyt indhold til Sea of Thieves. Udover de førnævnte lokationer, kan vi også se frem til flere nye fjender, såsom Ocean Crawlers; fjender inspireret af søuhyrerne fra Davy Jones' besætning i den anden og tredje film. Vi kommer også til at kæmpe mod Phantoms (besætningen på udvidelsens spøgelsesskibe) og Sirens (havfrueagtige fjender, hvis farligste våben ikke er deres sang, men i stedet en spids trefork). De nye fjender støder vi ikke blot på i missionerne, men vil være tilgængelige i hele spillets åbne verden. Creative director Mike Chapman fortalte os, at "hele sandkassen bliver rigere på indhold," så udvidelsen kommer også de spillere til gode, der ikke er interesserede i lineære historier.

HQ

Ligesom at Jack Sparrow spiller en stor rolle i A Pirate's Life, så kommer vi også til at se en del til hans nemesis Davy Jones. Skibet The Flying Dutchman og dets blækspruttelignende kaptajn dukker op tidligt i historien, og spillere kan se frem til "et hæsblæsende filmisk moment, hvor du sammen med Jack forsvarer the Ferry of the Damned," fortæller Chapman. Den flyvende hollænder bliver ulig noget skib, du møder på verdenshavene, da det kan angribe dig med en unik trykbølge. Hvordan Jones ellers indgår i A Pirates Life, vil Rare ikke ud med, hvilket nok betyder, at han kommer til at spille en stor rolle i de klimatiske scener.

Selvom Pirates of the Caribbean er en Disney IP, så er historien i A Pirate's Life skrevet af Rare, og derfor kan vi også forvente, at historien er tilpasset deres eksisterende univers. I det hele tager giver udvidelsen så meget indhold - ikke blot i form af en separat historie, men også til selve hovedspillet - at Chapman ikke tøver med at kalde den for "uden tvivl den største og mest omfattende opdatering, vi nogensinde har udgivet til Sea of Thieves."

Sea of ThievesSea of Thieves

En pirats liv er begivenhedsrigt, men ofte også af den korte slags. Så hvad er fremtidsudsigterne for denne udvidelse? Chapman fortæller, at udvidelsen "vil være i Sea of Thieves, så længe folk spiller den." Dette er altså ikke en sæsonbegivenhed, men en fuld udvidelse, der smider anker i hovedspillet. Jack, Jones, og besætningen på the Black Pearl (hvoraf du kan møde mange i løbet af historien såsom Gibbs, Anamaria og Scrum) vil altså være en del af spillets univers et godt stykke ud i fremtiden. Betyder det så, at vi får mere Pirates of the Caribbean-indhold fremover? Ikke nødvendigvis. Rare vil ikke udelukke det, men omvendt fortæller de også, at de skal have noget på hjerte, før de vil tilføje flere pirateventyr.

At se Sea of Thieves og Pirates of the Caribbean støde sammen på åbent hav var en af E3's kærkomne overraskelser, og vi har svært ved at forestille os, det vil lede til skibbrud. Sea of Thieves har faktisk altid været inspireret af Disneys univers, så derfor slutter Chapman også med at kalde den nye udvidelse for "en drøm, der er gået i opfyldelse." Nu må vi bare se, om spillet kan leve op til de store ambitioner.

Sea of Thieves
Sea of ThievesSea of ThievesSea of Thieves
Sea of ThievesSea of Thieves

Relaterede tekster

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Microsofts seneste flagskib skorter ikke på charmen, men der er lig i lasten. Laursen er gået planken ud og står klar med en vurdering.

0
Sea of Thieves sejler til tops på Steam

Sea of Thieves sejler til tops på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Rares Sea of Thieves har for alvor fået vind i sejlene, efter at den dygtige kaptajn Jack Sparrow har sluttet sig til besætningen takket være udvidelsen A Pirates Life....Indlæser mere indhold