Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
ARTIKEL - SPONSORERET INDHOLD

Her er 10 grunde til at Marvel's Avengers giver mening at spille lige nu

Nu hvor War for Wakanda introducerer os for en skelsættende ny karakter, så kigger vi nærmere på hvorfor lige nu er det bedste tidspunkt at samle Avengers op.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Marvel's Avengers har nået sit allerførste jubilæum, og dermed er der gået et helt år siden du for første gang fik muligheden for at drage ud på en action-pakket færd med dine favorithelte. For at fejre denne milepæl har Square Enix og Crystal Dynamics lanceret en gigantisk ny, gratis udvidelse, som fører spillere til de frodige jungler i Wakanda som den ikoniske Black Panther. Siden at der er meget der har ændret sig det sidste år, her er så 10 grunde til at du bør samle Marvel's Avengers op, og give det et skud.

HQ

En ny helt: Black Panther

Kongen er ankommet! Der har allerede været en række ekstra tilføjelser i form af nye karakterer til Avengers-holdet på tværs af det sidste års tid, men det nyeste skud på stammen er ingen ringere end T'Challa, som er bedre kendt som Black Panther. Denne ikoniske figur tager en tur i sin Vibranium-dragt, og inviterer os med til at opleve hans kendte kampstil i spillet. Han er sågar protagonisten i dette nye Wakanda-eventyr.

Wakanda vises frem for første gang

Som du sikker allerede har gættet fra udvidelsens titel, så er Wakanda den helt nye åbne lokation i spillet. Her er der alsidige jungler fyldt med nye trusler, og masser af anden form for afrikanske omgivelser, lige fra tårnhøje vandfand til den storslåede højteknologiske hovedstad. Der er noget at kigge på i den her nye udvidelse, det er helt sikkert.

Et helt nyt eventyr

Når nu det her er den nyeste udvidelse, så kan spillere selvfølgelig se frem til en helt ny kampagne, der finder sted i Wakanda, og som er baseret på Black Panther. Historien foregår efter den vi finder i hovedspillet, og her angribes Wakanda af Klaue Company, som ønsker at infiltrere landet for at stjæle deres afgørende Vibranium.

Klaue, Crossbones og andre skurke

Og nu hvor vi er ved Klaue Company, så kan lad os lige snakke om de nye fjender. Der er naturligvis masser af nye fjender at slås imod i War for Wakanda. Om det er selve lederen af Klaue Company, selveste Ulysses Klaue, eller nogle af hans farlige lejesvende, såsom Crossbones, så bliver Black Panther for alvor sat på prøve som aldrig før. Og disse er bare få eksempler på hvordan spillet har udvidet repetoiret af spændende skurke, lige fra Klaue her til Maestro i Future Imperfect-udvidelsen.

Marvel's AvengersMarvel's Avengers

Hawkeye, endnu en Hawkeye og fremtidige helte

Men hvis du ikke har spillet Marvel's Avengers i et godt stykke tid, så er War for Wakanda-udvidelsen, og alt det indhold den byder på, ikke det eneste du kan glæde dig til. Siden lanceringen har vi allerede fået to udvidelser til holdet, nemlig Hawkeye #1 i form af Clint Barton og Hawkeye #2 i form af Kate Bishop, som hver især byder på unikke kampevner. Ligesom Black Panther er begge disse karakterer helt gratis at spille, og er tilgængelige nu. Og som om det ikke var nok, så kan vi stadig se frem til den PlayStation-eksklusive udgave af Spider-Man, der slutter sig til holdet senere på året.

Du kan nu duplikere helte når du kæmper

Så hvad sker der egentlig, når både dig selv og alle dine venner ønsker at spille som Black Panther, eller Hawkeye, når I spiller sammen? Takket være en nylig opdatering, så kan du i Marvel's Avengers nu være adskillige spillere, der spiller som den samme helt. Det betyder at du kan fire gange Captain America, eller fire gange Thor. Det bestemmer I nu endelig helt selv.

Marvel Cinematic Universe møder Marvel's Avengers

Hvis du er helt grøn bag ørene, og støder på Marvel's Avengers for første gang, så ser du garanteret relativt hurtigt, at de her kendte karakterer ikke ser ud som de gør i filmene. Det skyldes at der her er tale om en original fortolkning af de samme karakterer, men hvis du ønsker at få din Iron Man til at ligne Robert Downey Jr, eller få Black Widow til at ligne Scarlett Johansson, så kan du nu, takket være en række nye skins, som dog skal købes via butikken.

Et år fyldt med optimeringer og rettelser

Et år er ret lang tid, og udviklerne har brugt tiden klogt på at sikre, at Marvel's Avengers føles langt bedre at spille nu, end da det udkom. Det sikres gennem en lang række opdateringer, der har bragt rettelser, optimeringer og forbedringer med sig. Desuden er der nye tilpasselige H.A.R.M.rum, der tillader dig at presse dig selv til det ydereste, eller Champions Levels, der gør at du kan yderligere tilpasse og skarpslibe din yndlingskarakter, selv efter du har ramt den såkaldte "level cap". Der er masser at foretage sig, og det hele føles bare bedre.

Marvel's AvengersMarvel's Avengers
Square Enix

Next-gen optimeringer

Siden Marvel's Avengers blev lanceret sidste august, så har vi set en hel ny generation af konsoller ankomme på markedet. Med det for øje, så har Marvel's Avengers modtaget en gratis opdatering, der gør at det drager fordel af de ekstra hestekræfter på PlayStation 5 og Xbox Series. Flottere teksturer, bedre billedhastighed og kortere loading, det her alt sammen, og der er sågar mere end det. Der er desuden cross-generation matchmaking, så du kan spille med dem på de gamle platforme.

Igangværende udvikling og fremtidige udvidelser

Alle disse forbedringer er bare toppen af isbjerget for at sige det mildt. Crystal Dynamics har planer om at introducere tonsvis af forbedringer og nye features. Nye udfordringer, Patrol Mode, nye karakterer og meget, meget mere. Det kommer alt sammen.

HQ

Lige meget om du er en veteran, eller helt ny i spillet, så er der masser af gode grunde til at dykke ned i Marvel's Avengers i dag. Disse er bare 10 eksempler på hvad spillet kan byde på, så giv det et skud, og find ud af om du nu kan blive hooked.

Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave en eller flere informative videoer om et givent produkt. Det gør at videoen her, der dog er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på ovenstående link.

Square Enix

Relaterede teksterIndlæser mere indhold