Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
A Plague Tale: Requiem

Asobo: Lad venligst være med at spoile A Plague Tale: Requiem

Udvikleren kommer med en opfordring inden spillets lancering i næste uge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

A Plague Tale: Innocence var en positive overraskelse, da det udkom tilbage i 2019. Under Gamescom fik vi lov til at se nærmere på efterfølgeren, og lad os bare sige, at vores forventninger er endnu højere til A Plague Tale: Requiem, når det udkommer næste tirsdag, den 18. oktober.

Desværre kan lineære og historiedrevne spil hurtigt blive en tand mindre spændende, hvis vigtige detaljer eller overraskelser bliver afsløret på forhånd, og det har nu fået udviklerne Asobo på tasterne ovre på Twitter.

Her anmoder de hurtige spillere om, ikke at afsløre historien fra spillet, så dem der giver sig god tid eller køber spillet senere, ikke får spoleret oplevelsen.

Flere spil har i tidens løb fået lækket vigtige detaljer inden lanceringen. Denne besked virker mere som en opfordring til generelt at være påpasselig med spoilers i tiden umiddelbart efter lanceringen.

A Plague Tale: Requiem

Relaterede tekster

A Plague Tale: RequiemScore

A Plague Tale: Requiem

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Stærke karakterer, en smuk og barsk verden og store gameplaymæssige forbedringer gør Asobo Studios' opfølger til meget mere end The Last of Us i middelalderen.Indlæser mere indhold