Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag sælger 10 millioner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er blevet Ubisofts tur til at fremlægge kvartalsrapport, og de melder om et lavere salg end sædvanligt, hvilket man dog havde regnet med og delvist forklarer med de nye konsoller. På den positive side er der Assassin's Creed IV: Black Flag, som Ubisoft har solgt 10 millioner eksemplarer af til butikkerne. Det er noget mindre end Assassin's Creed III, men udgiveren påpeger at fireren har solgt bedre i ugerne efter jul, end treeren gjorde den gang den udkom.

Ubisoft regner med at nå 11 millioner solgte Assassin's Creed IV ved slutningen af marts. Til gengæld har Rocksmith skuffet, da man kun har solgt en million eksemplarer på tværs af to spil. Det er klart mindre end Ubisoft regnede med.

I øvrigt var 12 procent af de solgte spil til PlayStation 4, mens 9 procent var til Xbox One, hvilket stemmer godt overens med konsollerne salgstal.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Relaterede tekster

Assassin's Creed IV: Black FlagScore

Assassin's Creed IV: Black Flag

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi har sat sejl, skudt med kanoner, gravet efter skatte, sejlet på kryds og tværs i det caribiske hav, og levet det frie liv til søs. Nåhja, og snigmyrdet en masse tempelriddere.

4
GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 5

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 5

NYHED. Skrevet af Lee West

Nummer 5 fra Årets spil 2013... Black Flag er uanset format et pokkers underholdende sandkassespil, der er fyldt til randen med collectibles og sidemissioner. Lækker...

7
Mere Assassin's Creed til oktober

Mere Assassin's Creed til oktober

NYHED. Skrevet af Lee West

Assassin's Creed III, Assassin's Creed: Liberation HD og Assassin's Creed IV: Black Flag bliver nu samlet i en udgave kaldet Birth of a New World på PC, PS3 samt Xbox...Indlæser mere indhold