Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed Origins

Assassin's Creed Origins får en ny opdatering i anledning af kommende DLC i denne måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den første DLC til Assassin's Creed Origins, The Hidden Ones, udkommer senere denne måned, og i den anledning forbereder udvikleren spillerne med en gratis opdatering, der tilføjer nyt indhold i anledning af den kommende DLC.

Den gratis opdatering vil således bringe en ny mission, der kæder grundspillet sammen med The Hidden Ones, nyt udstyr til Heka-kisterne, og gøre det muligt for spilleren at sælge outfits som man har opnået gennem spillet.

DLC'en har dog uden tvivl mere kød på, da der her åbnes op for en ny region, hvor spillerne kan kæmpe mod romere og stige til det maksimale niveau, der nu øges til level 45. Udover dette vil spillerne atter engang have en chance for at kæmpe mod Anubis fra den 9. januar til den 16. januar, og Sobek fra den 23. januar til og med den 30. januar.

Der er endnu ingen konkret udgivelsesdato for The Hidden Ones, der er spillets første DLC, udover at vi ved at den udkommer i denne måned, efterfulgt af spillets anden DLC , The Curse of the Pharaohs, der er sat til udgivelse engang i marts.

Assassin's Creed Origins

Relaterede tekster

2
Assassin's Creed Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

The Hidden Ones tager den sikre vej, og fortsætter Origins som vi kender det. Og selv om det klæder historien, så kunne noget forandring i den åbne verden have pyntet.Indlæser mere indhold