Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed Origins

Assassin's Creed Origins' instruktør har nu forladt studiet

Han forlader nu Ubisoft efter 17 år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft har i noget tid haft problemer med at fastholde deres stab af veteraner (ved siden af alle de andre problemer de står overfor), og er nu endnu en røget.

Denne gang snakker vi specifikt om Jean Guesdon, der blandt andet har siddet som Game Director på det uhyre succesfulde Assassin's Creed Origins for nogle år siden. Han har nu forladt virksomheden efter 17 år, det skriver han på LinkedIn:

"Hello everyone, 2023 will start for me with the end of a bit more than 17 formidable years at Ubisoft Montreal. I can't express how much I owe to this unique company. So many people met, so many skills learned and so many projects shipped. And Assassin's Creed, of course Assassin's Creed... :-) Thank you Ubi, very very much !!"

Det vides ikke hvor Guesdon nu skal hen.

Assassin's Creed Origins

Relaterede tekster

2
Assassin's Creed Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

The Hidden Ones tager den sikre vej, og fortsætter Origins som vi kender det. Og selv om det klæder historien, så kunne noget forandring i den åbne verden have pyntet.Indlæser mere indhold