Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed Origins

Assassin's Creed Origins vil på et tidspunkt få New Game+

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du har gennemført Assassin's Creed Origins samt alle dets sidemissioner og aktiviteter, men stadig har blod efter mere, kan vi glædeligt meddele at spillet får en New Game+-funktion.

Det vides endnu ikke hvornår den nye funktion kommer, men Community Manager Dominik Voigt har på Reddit svaret en fan, at New Game+ er på vej, og at Ubisoft snart vil fortælle mere om den kommende tilføjelse. Det vides endnu ikke hvad New Game+ indebære, men normalt for disse type spil betyder det at man starter forfra, formentligt med det udstyr man allerede har opnået, for derefter at skulle nedlægge endnu hårdere fjender, og atter engang lede med lys og fakkel efter nyt udstyr.

Men selvom vi endnu ikke ved hvornår vi kan forvente denne nye spiltype er der stadig masser af nyt indhold på vej, både i form af The Hidden Ones-DLC'en der netop er udkommet, men også den kommende DLC Dicovery Tour, der er sat til udgivelse den 20. februar.

Assassin's Creed Origins

Relaterede tekster

2
Assassin's Creed Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

The Hidden Ones tager den sikre vej, og fortsætter Origins som vi kender det. Og selv om det klæder historien, så kunne noget forandring i den åbne verden have pyntet.Indlæser mere indhold