Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed: Rogue

Assassin's Creed: Rogue bekræftet til PC i 2015

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rogue fokuserer på at udvide søslagene, som vi var ganske begejstrede for, fra Assassin's Creed IV: Black Flag. Det er dog ikke de velkendte tropiske omgivelser, som vi bydes på denne gang, du kan til gengæld forvente kolde isgrotter og barske omgivelser.

Shay Cormac er i denne historie hovedpersonen. Efter en uheldig episode med snigmorder-lauget, finder han allierede i Tempelordenen, og sætter sig for at udrydde de ellers så kendte snigmordere.

Assassin's Creed: Rogue
Assassin's Creed: RogueAssassin's Creed: RogueAssassin's Creed: RogueAssassin's Creed: Rogue

Efter en del spekulationer omkring emnet, tog vi på Gamereactor fat i Ubisoft for at høre om der var hold i rygterne omkring en PC-udgave af "old-gen-spillet". Og det ser der ud til, at der er.

Således kunne den nordiske del af Ubisoft til aften bekræfte af Assassin's Creed: Rogue udkommer til PC udover PlayStation 3 og Xbox 360.

Ubisoft udtaler til Gamereactor:

"Yes, the PC version is coming out early 2015. PC fans who enjoyed Assassin's Creed III and Assassin's Creed IV Black Flag will be able to discover the missing links between these two epic stories with Assassin's Creed: Rogue"

Assassin's Creed: RogueAssassin's Creed: RogueAssassin's Creed: RogueAssassin's Creed: Rogue
Assassin's Creed: Rogue

Relaterede tekster

4
Assassin's Creed: Rogue RemasteredScore

Assassin's Creed: Rogue Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Carl Nielsen

Der er skyllet lidt glitter ind over Assasin's Creed-seriens glemte barn Rogue, men gør de visuelle forbedringer det værd at tage tilbage til fortiden?

Assassin's Creed: RogueScore

Assassin's Creed: Rogue

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Mens de nye konsoller lægger hardware til den franske revolution, kan man på de gamle konsoller atter drage til søs med assassin-hætte på. Men man kan roligt blive på land...Indlæser mere indhold