Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed: Rogue

Assassin's Creed: Rogue udkommer på PC til marts

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vil du have mere af den slags sandkassespil, som gjorde Assassin's Creed IV: Black Flag populær, så kan du kigge i retning af Assassin's Creed: Rogue, der på mange måder fortsætter i samme boldgade, og som udkom tilbage i november. Vores anmeldelse af det spil, kan du læse her.

Nu gælder det også ganske snart for PC-ejere. Assassin's Creed: Rogue har nemlig fået en dato påklistret for PC-udgaven. Den 10. marts kan du således tage på eventyr med din PC og Shay Patrick Cormac.

En interessant tilføjelse til de gadgetglade er, at spillet tilbyder eye-tracking via Steel Series Sentry og Tobii Tech. Du ved, hvis det er for hårdt at skulle kigge en smule til højre og venstre med andet end dine øjne.

Assassin's Creed: Rogue
Assassin's Creed: Rogue
Assassin's Creed: Rogue

Relaterede tekster

4
Assassin's Creed: Rogue RemasteredScore

Assassin's Creed: Rogue Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Carl Nielsen

Der er skyllet lidt glitter ind over Assasin's Creed-seriens glemte barn Rogue, men gør de visuelle forbedringer det værd at tage tilbage til fortiden?

Assassin's Creed: RogueScore

Assassin's Creed: Rogue

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Mens de nye konsoller lægger hardware til den franske revolution, kan man på de gamle konsoller atter drage til søs med assassin-hætte på. Men man kan roligt blive på land...Indlæser mere indhold