Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed: Rogue

Assassin's Creed: Rouge tilsyneladende på vej til PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Assassin's Creed: Unity aldrig vil finde vej til de ældre og knapt så kraftfulde, så kan efterårets andet spil i serien, Assassin's Creed: Rogue, der er annonceret til PlayStation 3og Xbox 360, meget vel være på vej til de nye platforme.

Faktisk har det brasilianske klassifikationsnævn listet Assassin's Creed: Rogue til PC, og for en kort stund nævnte Ubisoft det også selv på deres Uplay-website.

Kort efter NeoGAF-brugere havde opdaget listningerne, forsvandt de fra begge sider. Ubisoft har aldrig udlukket muligheden for at Rogue kunne udkomme på andre formater, og hvis der er en PC-version på vej, er det naturligt at antage, at det også kommer til PlayStation 4 og Xbox One.

Hvor Assassin's Creed: Unity tager os til Paris under den franske revolution, vil Rogue fokusere på at udvide søslagene fra Assassin's Creed IV: Black Flag. Det foregår også i koldere omgivelser end serien hidtil har budt på.

Assassin's Creed: Rogue

Relaterede tekster

4
Assassin's Creed: Rogue RemasteredScore

Assassin's Creed: Rogue Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Carl Nielsen

Der er skyllet lidt glitter ind over Assasin's Creed-seriens glemte barn Rogue, men gør de visuelle forbedringer det værd at tage tilbage til fortiden?

Assassin's Creed: RogueScore

Assassin's Creed: Rogue

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Mens de nye konsoller lægger hardware til den franske revolution, kan man på de gamle konsoller atter drage til søs med assassin-hætte på. Men man kan roligt blive på land...Indlæser mere indhold