Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla er næsten Ubisoft mest profitgenererende titel nogensinde

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Assassin's Creed Valhalla har "bare" et år på bagen cirka, da det ankom sammen med de nyeste konsoller sidste efterår, men allerede nu er spillet ret tæt på en vild milepæl. Det har solgt millioner, og mange flere end det har gennemført spillet.

Det, samt køb af mikrotransaktioner og udvidelser, har gjort, at spillet næsten er det mest indbringende spil Ubisoft nogensinde har lanceret. Mere specifikt tager det en andenplads, men de har ikke rigtig bekræftet hvad der er på førstepladsen.

Lige meget hvad, så bekræfter de i deres seneste finansrapport, at spillet "has been outperforming Assassin's Creed Odyssey across the board since its release".

De har desuden afsløret, at de ikke er færdige med at udgive udvidelser til at spillet, og at man forvente meget mere næste år.

Assassin's Creed Valhalla

Relaterede teksterIndlæser mere indhold