Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhallas Discovery Tour har fået en udgivelsesdato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du endnu ikke er bekendt med Ubisofts Discovery Tour-initiativ, så er det en ret sej måde hvorpå de bruger deres spilverdener til mere undervisningsorienteret brug. Både Origins og Odyssey fik en sådan opdatering, hvor blandt andet skoleklasser, museer, eller bare nysgerrige sjæle, kunne opleve en version af det pågældende spil uden kampsystemer og RPG-mekanikker, men sprængfyldt med information om alt hvad der definerede den tid spillet udspiller sig i.

Assassin's Creed Valhalla får nu samme behandling, det har Ubisoft afsløret i en pressemeddelelse, og denne Discovery Tour-udgave af spillet lanceres officielt d. 18 oktober. Den her lancering sker på samtlige platforme.

Det kræver tilsyneladende hovedspillet at tilgå Discovery Tour, dog kommer der en separat PC-version ved navn Discovery Tour: Viking Age, som også kommer til konsollerne i 2022.

Assassin's Creed Valhalla

Relaterede teksterIndlæser mere indhold