Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Diablo IV - Open Beta
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Assetto Corsa Competizione

   Assetto Corsa Competizione har fået en udgivelsesdato på konsollerne

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Der er naturligvis en række forskellige seriøse bilspil at vælge imellem på markedet, men i løbet af de sidste par år har særligt Assetto Corsa-serien vundet indpas på markedet, og har formået at samle et stort loyalt følge. Det seneste spil i serien hedder Assetto Corsa Competizione, og det udkom tilbage i maj 2019 på PC. Men hvad med en konsollancering?

   Ja, sådan en er også i kortene, og nu ved vi hvornår det udkommer. Spillet har, via en pressemeddelelse sendt til Gamereactor, fået en udgivelsesdato på både PS4 og Xbox One, og vi ved nu at det ankommer d. 23 juni 2020, og kommer til at koste €39.99.

   Der kommer desuden masser af DLC til spillet, og vi starter med Intercontinental GT Pack, der er tilgængelig fra lanceringen af. Du kan se 15 billeder, samt en trailer herunder.

   Assetto Corsa Competizione
   Assetto Corsa CompetizioneAssetto Corsa CompetizioneAssetto Corsa CompetizioneAssetto Corsa Competizione
   Assetto Corsa Competizione
   Assetto Corsa CompetizioneAssetto Corsa CompetizioneAssetto Corsa Competizione
   Assetto Corsa CompetizioneAssetto Corsa Competizione
   Assetto Corsa Competizione
   Assetto Corsa CompetizioneAssetto Corsa CompetizioneAssetto Corsa Competizione

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold