Dansk
Gamereactor
nyheder
Assetto Corsa

Assetto Corsa får Porsche-udvidelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Marco Massarutto fra Kunos Simulazioni har i weekenden skrevet på sin officielle Facebook-profil, at Assetto Corsa får en Porsche-udvidelse i slutningen af denne måned.

Grundet Microsoft og Sony's regler om at godkende udvidelser, vil der gå lidt længere tid før konsolfolket vil kunne sætte sig bag rattene i de nye biler, og er du interesseret i hvilke biler der bliver tilføjet, har vi listen parat:

- 911 Carrera S
- 935 Moby Dick
- 918 Spyder
- Cayman GT4 Clubsport
- 718 Cayman S
- 917/30
- 911 Carrera RSR 3.0 1974

Dette er blot én ud af to Porsche-udvdielser der er på vej, og udvikleren har også nævnt, at Porsche Panamera, Macan and Cayenne snart rammer Assetto Corsa, og vil være ganske gratis, i modsætning til de øvrige udvidelser, der vil koste 6,99 euro.

Assetto Corsa

Relaterede tekster

3
Assetto Corsa (PS4)Score

Assetto Corsa (PS4)

ANMELDELSE. Skrevet af Daniel Andersen

Assetto Corsa blev modtaget med masser af ros fra kritikerne, da det udkom til PC, men formår det at holde den samme succesfulde kurs på konsollernes asfalt også? Vi har svaret.

0
Assetto Corsa får Porsche-udvidelse

Assetto Corsa får Porsche-udvidelse

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Marco Massarutto fra Kunos Simulazioni har i weekenden skrevet på sin officielle Facebook-profil, at Assetto Corsa får en Porsche-udvidelse i slutningen af denne måned....Indlæser mere indhold