Dansk
Gamereactor
lifestyle

Aston Martin afslører ny V12-motor, der markerer starten på en ny V12-daggry for bilproducenten

Det vil først blive brugt i en "ny flagskibsmodel" senere i år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Aston Martin mener stadig, at der er plads på markedet til solide og kraftfulde V12-forbrændingsmotorer. På trods af bølgen af elektrificerede biler har det britiske bilfremstillingsikon annonceret en ny V12-motor, en der siges at markere starten på en ny V12-drevet æra for mærket.

"V12-motoren har længe været et symbol på magt og prestige, men det er også en erklæring om teknisk lidenskab og teknisk dygtighed," sagde Aston Martin Chief Technical Officer Roberto Fedeli. "Med 835 hk og et drejningsmoment på 1000 Nm repræsenterer denne uovertrufne motor intet mindre end begyndelsen på en blændende ny V12-æra for Aston Martin."

Som Fedeli bemærker, vil motoren have en ydelse på 835 hestekræfter og vil bruge en ny designstil, der siges at målrette ydeevne og effektivitet. Dette vil alt sammen blive opnået med forskellige nye elementer, såsom omprofilerede knastaksler, brændstofinjektorer med højere strømningshastighed, nye indsugnings- og udstødningsporte, omplacerede tændrør, forstærket cylinderblok og konroder og redesignede topstykker.

Hvad angår hvor vi først vil se denne motor i aktion, vil den blive præsenteret i "Aston Martins mest eksklusive og begrænsede tilgængelighedsmodeller" såsom en "ny flagskibsmodel", der forventes at debutere senere i år.

Dette er en annonce:
Aston Martin afslører ny V12-motor, der markerer starten på en ny V12-daggry for bilproducenten
Aston Martin


Indlæser mere indhold