Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports

Astralis er gået sammen med Shikenso Analytics

Aftalen betyder, at de to etablerer et "kommercielt datapartnerskab".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den danske esportsorganisation Astralis har meddelt, at den har indgået et partnerskab med dataplatformen Shikenso Analytics. Som det fremgår af et blogindlæg, får vi at vide, at aftalen vil se de to etablere et " kommercielt datapartnerskab", og at Shikenso vil være leverandør af Astralis' data i kommerciel værdi- og brandeksponeringsforstand fremover.

"Vi baserer vores kommercielle beslutninger på fakta frem for følelser og på indsigt frem for mavefornemmelser," siger Kasper Sindt, kommerciel direktør i Astralis. "Shikenso vil hjælpe os med at løfte vores spil på dette område endnu mere, så vi kan finde ud af, præcis hvilke aktiviteter der skaber mest kommerciel værdi for Astralis og vores partnere."
Partnerskabet vil også se Shikenso bruge sine værktøjer til at skabe en bedre forståelse af Astralis' eksisterende partnerskaber og vil hjælpe med bedre at evaluere dem fremover.

Astralis er gået sammen med Shikenso Analytics


Indlæser mere indhold