Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Astralis forlader Rainbow Six Siege

Holdet forlader på et højt niveau efter at have placeret fjerde ved Six Invitational.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den danske esportsorganisation Astralis har offentliggjort, at det bliver det seneste store esportshold, der forlader konkurrence- Rainbow Six: Siege området. Som det fremgår af et blogindlæg, forlader Astralis banen på grund af ændringerne i ligaaftalen, som Astralis har udtalt er "forværret betydeligt" og ikke fremmer den rette betingelse for at "drive en sund holdorganisation i Rainbow 6".

Om at forlade scenen tilføjer Astralis' administrerende direktør, Anders Hørsholt:

"Vi gik ind i Rainbow 6 og den nordamerikanske liga med høje ambitioner og de bedste intentioner, og vores amerikanske organisation har gjort alt menneskeligt muligt for at opfylde disse ambitioner. Men på trods af den dedikerede og ekstremt loyale indsats fra alle involverede, gør udviklingen og manglen på udsigter i ligaen det desværre umuligt for os at fortsætte.

- Det har været helt fantastisk at mærke passionen for spillet blandt fansene og alle involverede, og vi har vendt hver en sten for at finde en måde at fortsætte driften på. Dette omfatter en åben og konstruktiv dialog med Ubisoft, hvor alle parter ledte efter mulige måder at komme videre på.

"Vi sætter pris på alle de bestræbelser, der er gjort, men desværre fandt vi ikke en løsning, hvor vi kunne fortsætte driften, samtidig med at vi opfyldte vores forpligtelser og standarder vedrørende arbejdsvilkår for vores personale og spillere."

Det sker, efter at Astralis for alvor har gjort sig bemærket på Six Invitational 2023, hvor holdet formåede at slutte turneringen af på en samlet fjerdeplads.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold