Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis skriver kontrakt med et nyt CS:GO-hold for kvinder til sommer

Den nuværende liste frigives for det meste.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den danske esportsorganisation, Astralis, har meddelt, at den foretager nogle alvorlige ændringer på sit kvindehold Counter-Strike: Global Offensive og frigiver alle sine nuværende medlemmer undtagen holdkaptajn Aurora "aurora" Lyngdal.

Med hensyn til hvorfor Astralis gør dette, har holdet annonceret, at det genopbygger omkring et hold af unge talenter med det "ultimative mål at være en del af verdenseliten".

Astralis' sportsdirektør, Kasper Hvidt, udtalte om beslutningen: "Vi præsenterer et hold, der ud over holdkaptajn Aurora Lyngdal kommer til at bestå af unge, talentfulde danske spillere med stort potentiale og et ønske om at være en del af Astralis med alt, hvad det indebærer. Målet er at udvikle et hold, der kan konkurrere på topniveau i de kommende år. Indtil videre vil fokus være at samle et hold, der sammen med træneren og organisationen kan bygge videre på Astralis-kulturen, som handler om meget mere end bare at spille og vinde kampe."

Med hensyn til hvornår dette hold vil blive afsløret, får vi at vide, at Astralis vil præsentere det til sommer, så det kan konkurrere i Impact League i august.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold