Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Asus ROG Azoth

Asus har designet deres bedste tastatur til dato.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi har allerede set en række skelsættende tastaturer fra Asus de sidste par år, men det er ikke ligefrem det første brand man tænker på, når man tænker: "nyt gaming-tastatur". Men det tænker vi vil ændre sig markant nu, for med den nye Azoth-model tager de et kvantespring fremad, der vil blive husket fremad.

HQ

Okay, lad os lige stoppe med hyperbel i to minutter, og tage stik af situationen. ROG Azoth er et nyt 75% tastatur fra Asus, der primært introducerer et lækkert, klart OLED display i øverste højre hjørne, og som har hotswappable PCB'er, og det sender ét klart og tydeligt signal; det her tastatur er designet til at du piller ved det.

Asus ROG Azoth

I forhold til det helt basale så ankommer tastaturet dog med de lækreste smurte (pre-lubed) NX Red switches, som både er lydsvage, responsive og enormt taktile. Deres egne PBT caps gør at ethvert anslag er ret stabilt, og forstærker kun fornemmelsen af at dette er den bedste tasteoplevelse vi har haft i lang, lang tid. Det her er på Keychron-niveau, når Keychron er allerbedst.
Du får også Bluetooth, 2.4GHz via en dongle der kan opbevares inde i selve tastaturet, en batterilevetid der let kan give 130 timers brug og et solidt, tungt chassis der føles fantastisk tæt.

Så alt det basale er her, men så er der det lille OLED display, der kan tilpasses direkte igennem Asus' egen software. Det kan vise systeminformation, ja alt muligt, og der er også mulighed for at downloade plugins, så kreativiteten hos forbrugerne sætter virkelig grænsen.

Dette er en annonce:

Med til hvert Azoth føler et kit, der består af et komplet lubing kit, som i princippet forvandler det til et slags DIY-sæt også. Der er et værktøj til at fjerne switches, en børste, en lubing station, Kryptox 205, stabilisatorer og meget, meget mere. Vi har forhørt blandt nogle entusiaster på kontoret, der siger at dette let kan fungere som en slags brugervenlig introduktion til at optimere og tilpasse oplevelsen ved et seriøst tastatur.

Asus ROG Azoth

Det vigtigste er dog et eller andet sted, at Azoth føles direkte fantastisk at bruge uden at skulle pille alt for meget ved det. Det føles som det bedste Keychron kan præstere, med software som Asus har tweaket til perfektion, og med accessories som vi sjældent ser blandt gaming-tastaturer.

Det er mildest talt uhørt, gavmildt og direkte overraskende, men intet af dette ville være nok, hvis ikke grundoplevelsen var så fantastisk - men det er den bare. Kombiner det med 1000Hz polling-rate, glimrende per-key RGB-belysning og en solid volumenkontrol - det hele er her altså bare.

Dette er en annonce:
10 Gamereactor Danmark
10 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold