Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Asus ROG Chakram X

Asus giver dig igen en mus der kan det hele, og mere til.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Da Asus lancerede den originale ROG Chakram-mus, var det som om at samtlige af mine klager omkring konkurrerende modeller var blevet adresseret i ét og samme produkt. Større pasform? Check. Ergonomisk venstre side? Check. Bluetooth, 2.4GHz og trådet uden specialformet indgang til kabel? Check. Solide specifikationer? Check.

HQ

Jo, prisen var da høj, men nogenlunde på linje med eksempelvis en Razer Viper, som gjorde for mange ofre i en ensidet søgen på stort vægttab. Chakram var en mus der ønskede at tilbyde det hele, det hele og mere til.

Asus ROG Chakram X

Chakram X er på mange måder en fortsættelse af samme centrale mission. Du får stadig et tuning kit med til din mus, så du selv kan justere switches, fjedre og form. Der er stadig et joystick monteret ved tommelfingerens hvileposition, og som kan indstilles til at gøre lige det du vil, lidt i stil med Logitech Master-seriens andet scroll wheel på siden. Det er vitterligt alle features man kan, kombineret med de bedste specifikationer til en høj pris.

Der er sket en række opgraderinger denne gang. Den er lidt tungere og vejer 127 gram, Der er stadig relativt smagfuld RGB-belysning, den har stadig hot-swap sockets. Ja, nu fortsætter jeg bare med hvad der er ved det gamle, beklager. Der er en ny AimPoint-sensor, der giver en DPI på op til 36,000, og den tillader desuden en polling-rate på 8000Hz, og det skal man ikke kimse af. Det kræver naturligvis at man tilslutter via USB-C, som sker gennem en port helt forrest på musen, så du kan bruge lige det kabel du ønsker.

Dette er en annonce:

Batteriet er også blevet bedre med cirka 60 timers brug på en opladning, og der er også en afart Fast Charging nu, der giver dig 25 timers batteri på cirka 15 minutter. Du kan desuden tilkøbe en Balteus Qi-musemåtte og lade trådløst under brug.

At hotswappe switches er legende let, og du får alle værktøjerne med til at udføre den nødvendige operation, hvis du ønsker dig noget med mere fjeder, eller noget med mindre. Ligeledes er PTFE-fødderne glimrende, og sletter noget af den vægt som Chakram X slæber rundt på. Der er også masser af ekstra knapper, der kan tilpasses som du har lyst, og om du er på 2.4GHz via dongle eller Bluetooth, så er der ingen signalproblemer overhovedet.

Asus ROG Chakram X

Er nogle af de accessories der hæver prisen til cirka 1300 kroner nødvendige? Nej, selvfølgelig ikke. Men det er her virkelig alt sammen, til det punkt hvor den er så uendeligt let at anbefale. Skal du have den mus der gør det hele? Jamen, så er det her. Hvis du enten ønsker at spare, eller gerne vil have en mus der fokuserer mere helhjertet på få specifikke features? Så er den forkerte kø.

Dette er en annonce:
09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold