Dansk
Gamereactor
nyheder
Atari 50: The Anniversary Celebration

Atari 50: The Anniversary Celebration annonceret i en Expanded Edition

Expanded Edition tilføjer 39 ekstra spil til den fremragende interaktive dokumentar om Ataris historie.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Atari 50: The Anniversary Celebration udkom i november 2022 og den interaktive dokumentar gennemgår hele Ataris omtumlede tilværelse og med interviews, spilbare spil (både prototyper og udgivne spil) og er fortællingen om Atari og hvordan det hele startede og hvordan det hele pludselig endte. Og så kunne man spille 103 klassiske Atari spil - langt de fleste i original form, men også komplette remakes af gamle Atari klassikere lavet af Digital Eclipse.

I december kom der yderligere 12 spil, så det samlede antal nåede op på 115 og nu har Atari annonceret Atari 50: The Anniversary Celebration Expanded Edition, som tilføjer yderligere 39 spil, så der nu er 154 spilbare klassiske Atari spil i samlingen.

Det nye indhold præsenteres i to nye tidslinjer; The Wider World of Atari og The First Console War, igen med interviews, baggrundsinformation og mange andre lækkerier for retro-hoveder. Det ekstra indhold vil også blive tilgængelig som DLC hvis du allerede ejer Atari 50: The Anniversary Celebration.

Atari 50: The Anniversary Celebration Expanded Edition kommer 25. oktober til Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, PC og Nintendo Switch. PlayStation 5 og Nintendo Switch får også en fysisk udgave og en speciel Steelbook Edition kommer til Nintendo Switch med Atari 2600 art cards, klassiske logoer fra nogle af spillene og et Syzygy Co visitkort, som var navnet på et partnerskab mellem Atari stifterne Nolan Bushnell og Ted Dabney.

Har du den mindste interesse i klassiske spil og hvordan det hele startede, så kommer Atari 50: The Anniversary Celebration med en kæmpe anbefaling herfra.

Atari 50: The Anniversary Celebration

Relaterede teksterIndlæser mere indhold