Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Atlanta Reign er på markedet efter en ny cheftræner

Sephy us træder tilbage fra stillingen og overgår til at blive analytiker i stedet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Atlanta Reign er det seneste hold i Overwatch League til at meddele, at det vil foretage et par yderligere ændringer. Tidligere kendte vi til listen over spillere, der forlader holdet, som snart blev efterfulgt af en masse træner- og ledelsesændringer, og nu har vi i dag en mere i sidstnævnte kategori at tale om.

For Brad "Sephy" Rajani træder tilbage fra sin rolle som cheftræner for holdet for i stedet at flytte ind i en analytikerposition.

"I dag meddeler vi, at @Selfless_Brad trækker sig tilbage fra sin stilling som cheftræner og påtager sig en fjernanalytikerrolle hos Atlanta Reign. Tak for fire års lederskab og ønsker dig alt det bedste med denne overgang."

Der er ingen omtale af, hvem der skal overtage Sephys rolle, men der er ingen tvivl om, at vi snart ved mere om det, da cheftrænere normalt er låst inde, før en liste er færdig og underskrevet.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold