Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Atlanta Reign har udnævnt sin nye cheftræner

Og annoncerede nogle rosterbevægelser.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig rapporterede vi om nyheden om, at Atlanta Reign Overwatch League hold er på markedet for en ny cheftræner. Nå, nu ved vi allerede, hvem der overtager den stilling, da Blake "Gator" Scott er blevet udnævnt som den seneste person til at have rollen.

For at tilføje til dette har OWL-holdet endda annonceret nogle roster-træk, hvor Kai "Kai" Collins forlader holdet, og Jeong "Stalk3r" Hak-yong og Lee "LIP" Jae-won slutter sig til som to nye medlemmer efter handler med henholdsvis Seoul Dynasty og Shanghai Dragons.

Når vi taler om Dragons, meddelte holdet for nylig, at det har frigivet en masse af sine resterende spillere og trænere.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold