Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Atomic Heart

Atomic Heart 2 er allerede ved at blive planlagt

Vi er år fra en lancering, men Mundfish har allerede en idé.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udvikleren bag Atomic Heart, Mundfish, har endnu ikke delt konkrete salgstal, og vi går ud fra at dele af det salg er "gået tabt" ved at tilbyde spillet på Game Pass fra selve lanceringsdagen af.

Men noget tyder på at det alligevel har været så stor en succes, at studiet allerede nu er ved at planlægge vejen imod en efterfølger. De har faktisk allerede fortalt journalist Aleksey Makarenkov, at de arbejder på en direkte efterfølger. Dog slår han også fast at det vil tage lang, lang tid.

Desuden har studiet angiveligt også afsløret, at de vil løfte sløret for konkrete salgstal inden længe, men vi går ud fra at de allerede kan se en økonomisk fidus i at planlægge en direkte efterfølger.

Atomic Heart

Relaterede tekster

1
Atomic Heart Annihilation InstinctScore

Atomic Heart Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Forulempet af en talende and og stikirenddreng for en liderlig AI - Annihilation Instinct er lige så underligt som hovedspillet, men er det også lige så godt?

Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Du er tilbage i USSR, og du aner ikke, hvor heldig du er.Indlæser mere indhold