Dansk
Gamereactor
lifestyle

Audi løfter sløret for den næste udvikling af e-tron GT

Det spænder over tre lidt forskellige varianter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Audi har været en massiv tilhænger af den elektriske bevægelse i bilområdet og har været en af de mest proaktive bevægere på dette område. Til dette formål har det tyske firma nu afsløret det næste skridt fremad for sin e-tron GT-linje, med dette inklusive tre nye varianter, der forventes at ankomme til ordre i august.

Den første model er S e-tron GT, som står for "elegant sportslighed". Det siges at have en "stribe karrosserifarvet maling over singleframen giver Gran Turismo et endnu mere sporty og visuelt dybere udseende" samt "lufttæpper, der sikrer optimeret luftstrøm omkring forhjulet i frontskørtet, er stærkere formet."

Den lidt mere premium RS e-tron GT siges at have et "meget mere radikalt look". Vi får at vide, at den "ser lavere ud og ser ud til at kramme gaden i kombination med de funktionelle L-formede klinger", og at "bagenden af RS e-tron GT låner elementer fra motorsport".

Endelig bliver RS e-tron GT performance den første fuldt elektriske RS performance-model, Audi nogensinde har skabt. Den "har unikke designelementer og skiller sig ud fra RS e-tron GT med et mat, mørkt carbontag i kombination med kulfibercamouflageelementer (ekstraudstyr)".

Dette er en annonce:

Vi får også at vide, at hver af modellerne vil tilbyde øget opladningseffekt og elektrisk firehjulstræk for at forbedre rækkevidde og ydeevne. Helt konkret vil S e-tron GT køre 500 kW, RS e-tron GT ved 630 kW og RS e-tron performance ved 680 kW, hvor sidstnævnte er "den mest kraftfulde serieproducerede bil, Audi nogensinde har bygget."

Med hensyn til, hvordan dette oversættes til ydeevne, vil S e-tron GT have en 0-62mph på 3,4 sekunder, RS e-tron GT på 2,8 sekunder, og RS e-tron GT performance klarer bedriften på svimlende 2,5 sekunder. S-modellen dækker ud ved 152 mph, mens de to RS-modeller er begrænset til 155 mph.

Prissætningen og den officielle lanceringsdato for disse nye biler er endnu ikke afsløret.

Audi løfter sløret for den næste udvikling af e-tron GT
Audi
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold