Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Avatar: The Way of Water

Avatar producer afslører hvorfor dele af Avatar 4 allerede er blevet filmet

Det har med seriens kronologi at gøre.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har i et stykke tid vidst, at James Cameron og Avatars skuespillere og hold er begyndt at arbejde på de fremtidige film, og det omfatter ikke kun optagelser til Avatar 3, men også Avatar 4, som vi ikke forventer før i 2026. Men hvorfor har de allerede taget forskud på den fjerde film? Producer Jon Landau har nu givet os den begrundelse.

I et interview med Screen Rant forklarer Landau, hvorfor Avatar 3 såvel som første akt af Avatar 4 blev filmet under optagelserne af Avatar: The Way of Water:

"We were not just filming Avatar 2, we were actually filming and capturing for 2, 3 and the first act of movie 4. Truth be told, there's a time cut after the end of the first act [of Avatar 4], and we needed to get all the kids before they got older."

Går alt efter planen, udkommer Avatar 3 i 2024, Avatar 4 i 2026, Avatar 5 i 2028.

Avatar: The Way of Water

Relaterede teksterIndlæser mere indhold