Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water passerer officielt $1 milliard

Men der er endnu noget vej for at filmen kan blive profitabel.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

James Cameron har allerede slået fast, at Avatar: The Way of Water skal være den fjerde- eller femte bedst omsættende film nogensinde for overhovedet at kunne blive betragtet som værende profitabel. Derfor skal filmen runde $2 milliarder, i hvert fald, og nu er den godt halvvejs.

DiscussingFilms, og en række andre medier, har afsløret via diverse platforme at Avatar: The Way of Water officielt har passeret $1 milliard, som anses som værende en gigantisk præstation i filmbranchen generelt - men for Cameron gælder der naturligvis særlige regler.

Han har desuden slået fast at præsterer The Way of Water ikke som håbet, så stopper de med Avatar 3, der allerede er i postproduktion. Hvis den imponerer? Ja, så er der meget, meget mere af samme skuffe på vej.

Vil du gerne have mere?

Avatar: The Way of Water

Relaterede teksterIndlæser mere indhold