Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water rammer nu $1.5 milliarder

Den har passeret The Avengers og er nu den niende bedst omsættende film nogensinde.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Analytikere og eksperter har hele tiden sagt at James Cameron-film har en tendens til at stige i omsætning i biograferne som ugerne går i stedet for at falde. Det var tilfældet med den første Avatar, og det lader også til at være tilfældet med Avatar: The Way of Water.

Filmen har, ifølge Deadline, nu rundet $1.516 milliarder globalt, og er dermed den niende bedst omsættende film nogensinde, eftersom den netop har slået The Avengers. Det er fortsat Kina der er det største internationale marked for filmen (altså udover USA), der har sat $168 millioner til.

Om hvorvidt filmen vil fortsætte med at sætte nogle af de andre film på listen vides endnu ikke, men der er heller ej en konkret dato på hvornår filmen gør sit exit fra biograferne.

Godt klaret, må man sige.

Avatar: The Way of Water

Relaterede teksterIndlæser mere indhold