Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Torment: Tides of Numenera

Avellone slutter sig til Torment-holdet

Kickstarter-kampagnen nærmer sig de $4 millioner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kickstarter-indsamlingen til InXiles Torment: Tides of Numenera nærmer sig sin afslutning, og har for nyligt krydset $3,5 millioner. Det betyder at Chris Avellone - der var lead designer på Planescape: Torment, spillet Tides of Numenera er en åndelig efterfølger til - har sluttet sig til udviklerholdet.

I sin nye rolle vil Avellone, der til dagligt arbejder hos Obsidian, følge med i udviklingen og give feedback til udviklerne undervejs. Desuden skal han forfatte en ottende figur i spillet.

Nu sigter udviklerne efter at nå $4 millioner, inden Kickstarter-kampagnen runder af, hvilket måske er optimistisk, men vel også forståeligt i lyset af indsamlingens succes indtil videre.

Kig forbi Kickstarter for mere info om spillet og deres stretch goals.

Torment: Tides of Numenera
Torment: Tides of Numenera

Relaterede tekster

5
Torment: Tides of NumeneraScore

Torment: Tides of Numenera

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Magnus er vendt tilbage fra den niende verden, beriget med oplevelser fra et af de bedste rollespil i nyere tid.Indlæser mere indhold