Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Babylon's Fall

Babylon's Fall bliver nu givet væk gratis i nogle butikker

Man kan vist nu endegyldigt sige at Platinum Games' spil er en fiasko.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at Babylon's Fall var en stor fiasko fra starten af med meget få spillere tværs over samtlige platforme, så fastholdte Platinum at de ville genoplive spillet med nyt indhold. Det virkede tydeligvis ikke, for for nylig afslørede de så at de lukker spillet helt til februar.

Og det betyder at butikker nu skal af med deres fysiske varelager. Som VGC har skrevet, så findes der nu ret mange butikker på verdensplan der direkte giver eksemplarer af spillet væk gratis. Ikke bare det, visse butikker er blevet instrueret i at destruere spillene, altså direkte ødelægge dem.

"I tried calling 10 stores last night, they all told me they destroyed copies. Not just threw them away, they were instructed to break them," har en bruger fortalt VGC.

Du kan jo prøve at spørge i din lokale butik?

Babylon's Fall

Relaterede teksterIndlæser mere indhold