Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Back 4 Blood

Back 4 Blood får allerede nyt indhold i næste måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Back 4 Blood udkom til ret prangende anmeldelser i sidste måned, og det er ret tydeligt at udvikleren Turtle Rock har store planer for spillets forhåbentligt lange liv.

Vi er nu, naturligvis, kommet til den forventede afsløring af planerne for spillet både for resten af året og næste år. Turtle Rock har afsløret via Twitter, at der kommer nyt indhold allerede i december, men de har også sat navn på nogle af udvidelserne der lander næste år.

I december kan man se frem til nye kort, men vigtigst af alt introducerer de "Single-Player Progression", der betyder at det bliver langt lettere og mere belønnende at spille alene.

Den første udvidelse hedder desuden Tunnels of Terror, og ankommer næste år. Du kan se det hele på billedet.

Back 4 Blood

Relaterede tekster

5
Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Turtle Rock har haft nogle svære år, men denne spirituelle efterfølger til Left 4 Dead er den triumf de og vi har ventet på.Indlæser mere indhold