Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Back 4 Blood

Back 4 Blood har nu over seks millioner spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Turtle Rock er kommet fra et lidt mørkt sted, eftersom deres sidste spil, Evolve, ikke blev den succes de havde håbet på, men det kan være at de har skudt papegøjen denne gang. Deres spirituelle efterfølger til Left 4 Dead, Back 4 Blood, har nu været ude i et par uger, og her lader spillet til at være ret populært.

Via Twitter bekræfter Turtle Rock, at de nu har ramt seks millioner spillere. Ikke bare det, tal fra SteamDB lader til at indikere, at der er megen aktivitet i spillet på Steam også.

Grunden til at dette ikke er direkte salgstal, er at spillet har været tilgængeligt på Xbox Game Pass siden lanceringen, og vil fortsætte med at være det i noget tid.

Hvad synes du om det?

HQ
Back 4 Blood

Relaterede tekster

5
Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Turtle Rock har haft nogle svære år, men denne spirituelle efterfølger til Left 4 Dead er den triumf de og vi har ventet på.Indlæser mere indhold