Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Back 4 Blood

Back 4 Blood har ramt 10 millioner spillere og sætter dato på nyt indhold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Turtle Rock Studios allerede har fremlagt planer om at tilføje nyt indhold til Back 4 Blood, så er der mange der har tolket studiets relative stilhed som et tegn på at det ikke går som det skal for spillet.

Men det lader ikke til at være tilfældet, for det har nu ramt en ret vild milepæl. Via Twitter er det blevet afsløret, at spillet nu har ramt 10 millioner spillere siden lanceringen tilbage i oktober måned.

De har desuden også afsløret, at den første store udvidelse til spillet, Tunnels of Terror, vil ankomme d. 12 april. Der er to nye karakterer, nye Ridden Hives, nye våben, og en Warped-udgave af zombie-typerne.

Du kan se det via billedet herunder.

Back 4 Blood

Relaterede tekster

5
Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Turtle Rock har haft nogle svære år, men denne spirituelle efterfølger til Left 4 Dead er den triumf de og vi har ventet på.Indlæser mere indhold