Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Backstab

Backstab minianmeldelse

Gamelofts nyeste til Android

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Backstab Gamelofts nyeste Xperia-spil er netop landet på Android-markedspladsen tidseksklusivt til Xperia Play (forvent titlen til Android og iOS om en måneds tid).

Hvis du undrer dig over hvilken størrelse vi har med at gøre så læs med her.

Denne skribent er lige nu ved et gennemspille oplevelsen, med tanke på en anmeldelse. Indtil den kommer op på siden, kan du læse minianmeldelsen herunder.

Backstab sætter dig i rollen Henry Blake, der er godt sur, efter at være blevet forrådt af sine nærmeste. Den tidligere så stolte officer i Englands Royal Navy beslutter sig for, at rydde op i alverdens skurke. Det sker i bedste Assassin's Creed-stil, ved at klatre over hustage og snigmyrde.

Grafikken denne gang er ganske nydelig og bedre end hvad Gamelofts grafikmotor normalt tilbyder. Udsynet rækker langt og når du begiver dig rundt i byerne og på den store ø, er der flere detaljer der er enormt lækre.

At Gameloft helt har givet op på at synkronisere mimik og stemmer kan undre. Stemmeskuespillet er nemlig ganske fornuftigt denne gang. Til gengæld åbner figurerne ikke munden når de taler, hvilket trækker ned i helhedsindtrykket.

Har du spillet Assassin's Creed og savner lidt piratstemning, vil du føle dig godt hjemme. Du kan bevæge dig frit rundt i den umiddelbart ganske store verden som man kender det fra sandkassespil, mens der også leveres mere låste platformsoplevelser. Dette krydres med muligheden for at tage quests, redde (eller dræbe) indbyggerne og slås mod de mange fjender.

Med Xperia Play-telefonens indbyggede joypad er oplevelsen rigtig god, og savner du et fornuftigt platform/actionspil, er der her en oplevelse i vente, der rangerer et fornuftigt stykke over middel (om ikke andet baseret på nogle timers spil - denne kan dog let vise sig at være en endnu bedre oplevelse end det umiddelbare indtryk).

Backstab koster 30 kroner og kan hentes gennem Xperia Play-telefonens spil-widget, og virker som et fornuftigt køb.

Backstab
Backstab
Backstab
Backstab
Backstab
Backstab

Relaterede tekster

BackstabScore

Backstab

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Backstab blander Uncharted med Prince of Persia, Assassin's Creed og Red Dead Redemption til Xperia Play, iPhone og iPad. Hvad kan gå galt? Lee anmelder.Indlæser mere indhold