Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Heroes of the Storm

Bakery leder Team Dignitas til Western Clash-sejr

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Team Dignitas vandt endnu en gang Western Clash ved IEM Katowice i weekenden, og der var masser af spænding for verdens mange Heroes of the Storm-fans.

Det hele gik dog ikke helt som smurt for Dignitas. Tidligt i turneringen tabte de hele 3-0, og det skubbede dem ned i taberpuljen, og der skulle de måde Gale Force Esports og Team 8, men dem slog de så også eftertrykkeligt 3-0 i begge kampe. Derefter kom de op imod Misfits, som mange anså som favorit, og her var det langt tættere. Til sidst tog Dignitas sejren 3-2.

I finalen skulle de måde Fnatic, som var gået igennem til finalen med bare én tabt kamp i hele turneringen før finalen. Dog overraskede Dignitas alle da Jerome "JayPL" Trinh valgte Stiches, en helt der ikke er blevet valgt professionelt siden BlizzCon, og derefter formåede Dignitas at indtage en føring på 2-0, og det skyldes primære den mærkværdige taktik. Dog hev Fnatic kampen tilbag og udlignede til 2-2. Den endelig sejr tilhørte dog Dignitas, der igen spillede risikabelt, men det endte med at give pote.

Heroes of the Storm
Photo: ESL

Relaterede tekster

Heroes of the StormScore

Heroes of the Storm

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Anders er for alvor gået i dybden med Blizzard's bud på den moderne MOBA, og kan nu levere en dom.Indlæser mere indhold