Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Balan Wonderworld

Balan Wonderworld floppede totalt i Japan i spillets første uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Puha, hvor skal man starte med Balan Wonderworld? Vores anmelder gav spillet 2/10 og kaldte det for årets værste spil, og han er ikke ene i sine mindre positive tanker om Balan Wonderworld.

Spillet har nemlig solgt mere end undervældende i Japan, som ellers skulle være ét af de steder spillet fra Sonic the Hedgehog skaberen virkelig skubbe batte. I løbet af Balan Wonderworlds første uge, solgte det kun 2.100 eksemplarer i Japan og missede fuldstændig top 30 på Japans 'retail chart', og overalt i verden underpræsterede spillet, ifølge CartridgeGames Twitter. Det kom hverken på top 30 på Nintendo's eShop i Japan eller Nordamerika, og var da heller ikke på UK's top 40. Selvom PS Store ikke har udgivet deres liste, så tvivler jeg på at det ser anderledes ud.

Det gik ærligt talt ikke spor godt for Balan Wonderworld, og det var der flere som forudså fra starten af. Demoen som udkom i Januar blev kritiseret af rigtig mange, og selvom Balan Wonderworld havde en Dag 1 patch, som skulle forbedre spillet, så var og er Balan Wonderworld stadig en totalt togulykke.

Hvis I er interesserede i at prøve denne togulykke, så kan det købes på PS4, PS5, Nintendo Switch. Xbox One, Xbox Series X/S og PC.

Balan Wonderworld

Relaterede tekster

Balan WonderworldScore

Balan Wonderworld

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall

Fra skaberen af det populære Sonic the Hedgehog kommer Balan Wonderworld - årets værste spil indtil videre.Indlæser mere indhold