Dansk
Gamereactor
guide
Balatro

Balatro Guide: Tips og tricks til at blive den ultimative korthaj

Sidder du fast og kæmper for at knække LocalThunks poker roguelike? Vi har fundet et par tips og tricks, der kan hjælpe dig på vej.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige siden det debuterede for nylig, er mange af jer sandsynligvis allerede begyndt at bøje dine kortfærdigheder i Balatro, og hvis du ikke har gjort det, skal du virkelig (jeg forklarer hvorfor i min anmeldelse). Men bare fordi alle kan hente og spille Balatro, langt mindre folk for sent på grund af en ratinghikke, der justerede alderen knyttet til spillet fra 3+ til 18+, betyder det ikke, at du vil være god til spillet. Jeg har lavet denne korte guide fyldt med seks tips og tricks til forhåbentlig at få dig på vej i dit forsøg på at blive en ægte korthaj.

Men før jeg kommer ind på dette, vil jeg blanke over kernemekanikken i Balatro, så hvis du er usikker på, hvordan dette spil fungerer, skal du sørge for at læse min anmeldelse (som du også kan finde her).

HQ

Ved, hvornår du skal holde dem

Ja, jeg starter denne guide med endnu en gang at henvise til Kenny Rogers ikoniske sang The Gambler, fordi den faktisk er fyldt med et par gode råd. Til at begynde med vedrører dette og mit andet punkt faktisk kasseringsmekanikken, og hvordan det påvirker de hænder, du kan bygge. I det væsentlige skal du ikke lade dig rive med af det. Hvis du har en god hånd, er det nok en god ide at holde fast i den, hvis de kort, du får som erstatninger, ikke er gode og ikke kombineres med de kort, der allerede er i din hånd.

Ved, hvornår du skal folde (kassere) dem

Når det er sagt, skal du ikke holde håbet om den perfekte hånd ud. De kloge folk på University of Iowa i USA har gjort det hårde arbejde og beregnet sandsynligheden for at få pokerhænder, og sandsynligheden for, at du formår at udvikle en straight flush er 0,00002%, og en fire-of-a-kind er ikke meget bedre på 0,00024%. Nu indrømmet, det er i almindelige pokerregler, og i Balatro har du langt flere kort at spille med (mere når man overvejer kasser også), men pointen er, at den perfekte hånd med høj score er utrolig svær at lave, så det er nok bedst at se andre steder og fokusere din opmærksomhed på mere fornuftige hænder, som en tre-of-a-kind.

Dette er en annonce:
Balatro

Skyd ikke konstant efter månen...

Dette ligner det sidste punkt, men har mere et overordnet tema til det. I det væsentlige er nøglen til succes i Balatro at opbygge et team af jokere, som du ofte kan stole på for at generere massive multiplikatorer for at banke den største og mest imponerende score. Men da komplekse hænder er svære at finde, er min pointe her at fokusere din opmærksomhed på at opbygge en spillestil og joker-line-up, der kan bruges ofte. For eksempel kan jeg godt lide tre-of-a-kind jokere, fordi de kan bruges på mange måder. Ikke alene kan du bruge en tre-of-a-kind hånd til at banke en solid score, men du kan også aktivere deres multiplikator på fulde huse og fire-of-a-kind også. Det er overflødigt at sige, at der er meget alsidighed på denne hånd, så brug en strategi, der ligner denne, til at sigte mod stjernerne, men også give dig mulighed for at falde og sikkert lande på dine fødder for anstændige point.

... Men snup alle planet- og tarotkort, der passer til din spillestil

Du tror måske, at tarotkort og planetkort ikke er for nyttige, især i betragtning af at de er forbrugsvarer, der er engangsbrug, men det rigtige kort kan være helt afgørende, især når du står over for senere og meget større blinds. Så hvis du ser et planetkort, der for eksempel bygger på mit sidste punkts strategi, forbedrer tre af en slags ved at øge multiplikatoren, de sparker ud, så tag det op og brug det så hurtigt som muligt.

Dette er en annonce:

Ligeledes er det en genial idé at holde et par tarotkort ved hånden, hvis alt falder fra hinanden, og du har brug for et gratis kort til at komme ud af fængslet. Tarot er din billet til sikkerhed, så hold mindst en god en ved hånden. Du vil takke mig for at foreslå dette, når du kommer til senere persienner, når du skal være bedst.

Balatro

Vær ikke bange for at bruge dine penge

En af de største forbrydelser, du kan begå i Balatro er at hamstre dine kontanter. Hvis du ikke allerede har indset, at dette er en roguelike, hvilket betyder, at hvis du vinder eller mere sandsynligt fejler, mister du alt og skal starte fra starten. Så brug de penge, du samler fra vindende blinds, og brug dem på jokere og planet- og tarotkort, især på uopdagede kort, hvis det er muligt, da du på den måde låser op og ser flere unikke jokere komme ind i butikken. Dette handler om den eneste gang, at Kenny Rogers tager fejl, for i Balatro er der ingen gå væk - du er enten en vinder eller taber, der er ingen mellemting.

Hvis du sidder fast, kan du prøve et seedet løb

Hvis, eller mere sandsynligt, når Balatro begynder at slå dig ned og gøre dig demoraliseret og tro, at du aldrig vil være i stand til at slå det, er der en løsning, der giver dig mulighed for at få et boost af dopamin og injicere lidt håb i dit gameplay. Det kaldes det seedede løb, hvilket i bund og grund er den måde, du kan afspille tidligere løb på, som du allerede har oplevet, hvilket tager noget af den tilfældige natur ud af gameplayet og gør det lettere at overvinde. Der er ikke noget galt med at spille et seedet løb, så giv det en chance og find faktisk en vis succes for en gangs skyld.

Balatro

Dette er blot seks hurtige tips til at slå Balatro. Vi kan ikke give dig en klar guide til at slå dette spil på grund af dets tilfældige natur og kreative elementer, men forhåbentlig, hvis du begynder at inkorporere disse i dit spil, vil du begynde at finde mere succes, når du fortsætter din rejse til at være den ultimative korthaj.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold