Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fable

Baldur's Gate III's producer slutter sig til Playground Games' Fable-hold

Ryan Clark har efterhånden noget af et CV.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Talent er kommet og gået på udvikling af det nye Fable-spil hos Playground Games. Amie Loake forlod Lionhead for at slutte sig til projektet som Senior Producer i februar sidste år, og i juli forlod hovedforfatteren Anna Megill studiet for at forfølge andre projekter, formodentlig fordi hendes arbejde på spillet var færdigt.

Efter Megills afgang fik vi den første trailer til spillet på Xbox Games Showcase, og et par uger senere var spilverdenen på knæ for Larian Studios og Baldur's Gate III, der nu allerede betragtes som et af de bedste rollespil i nyere tid, hvis ikke nogensinde. Så det er ingen overraskelse, at talentet bag det spil nu er meget eftertragtet af andre studier, måske særligt dem, der laver rollespil.

Derfor er Playground Games' Fable-hold nok ganske tilfredse med at have fået Ryan Clark, prodcuceren af Baldur's Gate III, med ombord på Fable-udviklingen som senior producer. Clark har selv annonceret sin nye stilling på LinkedIn for et par dage siden. Vi glæder os til at se, hvordan Clark vil hjælpe holdet med at levere et rollespil af høj kvalitet, som mange efterhånden forventer.

HQ
Fable

Relaterede teksterIndlæser mere indhold