Dansk
Gamereactor
nyheder
Tales of Arise

Bandai Namco bekræfter: Tales of Arise ikke kommer til at have multiplayer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Bandai Namcos Tales spil primært har været single-player oplevelser, så har der været installationer i titlerne som har haft multiplayer-elementer og har kunnet spilles igennem kooperativt. Det ligger lige til højrebenet at det kommende Tales of Arise, som har to forskellige protagonister, også ville gå den kooperative vej, men Bandai Namco har bekræftet, at det ikke er tilfældet.

Det fortalte produceren Yusuke Tomizawa til IGN, og fortalte, at studiet valgte at skrotte multiplayer mekanikken for i stedet at fokusere på hvordan de to karakterer interagerede med hinanden.

"So this game is really a standalone game where one person really enjoys the drama and the overall story of the game, we don't really have any plans currently for a multiplayer mode," fortalte Tomizawa. "But on the other side, we did put a lot of focus on how the characters work together and how they cooperate in the battle and how that plays out in game mechanics."

Det er lidt en skam, da det er en misset mulighed for at nyde Tales of Arise med en co-op partner, men i det er jo historiefortælling der er i kernen af Tales-serien, og jeg kan egentlig godt forstå Bandai Namcos beslutning.

Tales of Arise ankommer til PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One og PC d. 10 september.

Havde I håbet på et kooperativt eventyr, eller ville I helst have at studiet fokuserede på single-player oplevelsen?

Tales of Arise

Relaterede tekster

4
Tales of AriseScore

Tales of Arise

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Tales of Arise er det seneste skud på Bandai Namco's "Tales"-stamme, og sikke en farverig JRPG-blomst det er.

0
Tales of Arise får ny højstemt trailer

Tales of Arise får ny højstemt trailer

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Bandai Namco har hele to store JRPG-spil klar til lancering i de kommende par måneder. Om to uger lancerer det sci-fi-prægede Scarlett Nexus, og i starten af september...Indlæser mere indhold